Gå videre til innhold
Samsung T7 Shield er designet for å fungere på flere enheter og kan lagre et stort antall bilder, spill og 4K- og 8K-videoer.
Samsung T7 Shield er designet for å fungere på flere enheter og kan lagre et stort antall bilder, spill og 4K- og 8K-videoer.

Pressemelding -

Samsung lanserer ny slitesterk portabel harddisk – SSD T7 Shield

Det nye eksterne SSD-minnet fra Samsung leverer en liten og nett harddisk med lynrask dataoverføring. Den nye slitesterke harddisken er både vann- og støvbestandig - perfekt for den profesjonelle kreatøren eller forbrukeren på farten.

Oslo – 26 april, 2022 – I dag lanserer Samsung sin nyeste eksterne harddisk T7 Shield Portable Solid State Drive (PSSD). Den nye harddisken veier kun 98 gram og er optimal for den som ønsker å overføre større filer uten tap av ytelse. T7 Shield er det siste tilskuddet til Samsungs T7 Portable SSD-familie, som også inkluderer T7 med elegant design og høy ytelse, samt T7 Touch-modellen med innebygd fingeravtrykkssensor.

– Enten du er en profesjonell kreatør eller en kreativ privatperson, er viktigheten av et godt produkt med høy ytelse like stort. T7 Shield tilbyr forbrukerne en slitesterk og pålitelig harddisk som garanterer at dataene deres forblir trygge, uansett om du mister den, bruker den utendørs eller får vann på den, sier Petter Worum Daling, produktspesialist i Samsung Electronics Norge.

IP65-klassifisert
T7 Shield er Samsungs hittil mest slitesterke PSSD og er det ideelle valget for innholdsskapere eller personer på reisefot. Med IP65-klassifiering er harddisken både vann- og støvbestandig1. Harddisken er støtsikker og tåler fall opptil tre meter og veier kun 98 gram2. Til tross for den kompakte størrelsen, leverer T7 et toppkvalitetsprodukt, med funksjoner du kan stole på. Den er designet med omhu for å møte den høye standarden Samsungs kunder trenger.

Eksepsjonell ytelse
T7 Shield leverer en lesehastighet på 1.050 megabyte per sekund (MB/s) og en lesehastighet på 1.000 MB/s3, som er de raskeste hastighetene tilgjengelig akkurat nå basert på USB 3.2 Gen2-standarden4. Den er omtrent dobbelt så rask som forgjengeren T5 og nesten 9,5 ganger raskere enn drivere for ekstern harddisk (HDD)5, som sparer verdifull tid for forbrukerne.

Samsung har også optimalisert hele produktet – fra utsiden og inn. Ved å endre det eksterne materialet på harddisken og forbedre programvaren i T7 Shield, kan du nå opprettholde en høy ytelse uten overoppheting. Det er også mulig å overføre data på en stabil måte uten å forringe ytelsen. Selv om du jobber parallelt med tunge oppgaver6 som videoopptak, redigering, koding og gjengivelse, noe som fjerner stresset som følger med ujevn stasjonsytelse.

Design og kompatibilitet
Samsung T7 Shield er designet for å fungere på flere enheter og kan lagre et stort antall bilder, spill og 4K- og 8K-videoer, enten det er på PC, Mac, smarttelefon (Android) eller spillkonsoll7. I tillegg har T7 Shield forbedret sikkerheten (* 256-bit AES, Advanced Encryption Standard) med maskinvarekryptering slik at forbrukerdata kan holdes trygg selv om T7 Shield forsvinner. Dessuten gir den tilgang til Samsungs Magician-programvare8 som gjør det mulig for brukere å enkelt håndtere enheten.

T7 Shield kommer i fargene sand, svart og blå og med kapasitet på 1TB og 2TB.
Enheten leveres med en USB med type-C-til-C og en USB med type C-til-A-kabel, og en treårig garanti er inkludert som er begrenset til produsentens anbefalte utsalgspriser (MSRP) som er 1 799 NOK pr. 1 terabyte og 3 229 NOK for den med 2 terabyte. T7 Shield er tilgjengelig i Norden fra og med i dag. 

For mer informasjon, besøk: https://samsung.com/portable-ssd

Pressekontakt
Annemarte Norevik / +47 97 61 51 97 / annemarte@trigger.no

Testprodukter
Trigger/ samsung@trigger.no

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/no/pressroo...

Om Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologier. Samsung redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, wearables, nettbrett, apparater, nettverkssystemer, minne, halvledere og LED-løsninger. For å finne ut mer, besøk det offisielle nyhetsrommet http://news.samsung.com.

1. IP-klassifiseringen (Ingress Protection) definerer hvor godt mekaniske skall og elektriske kapslinger er beskyttet mot vann og støv. T7 Shield har en IP65-klassifisering basert på interne tester utført under kontrollerte forhold. Kapasiteten for vann- og støvmotstand kan variere avhengig av de faktiske miljøforholdene. Skader forårsaket av væske og støv dekkes ikke av garantien.
* IPX5 Testforhold: Enheten ble utsatt for ferskvann projisert fra en dyse (Φ6,3 mm) i en avstand på 3 meter ved 12,5 l/min i 3 minutter.
** IP6X testbetingelser: Enheten ble utsatt for 2 kg / m³ aktivt støv ved et trykk under 2 kPa i 8 timer i et vakuumkammer.
2. Falltesten ble utført under kontrollerte forhold. Fallmotstanden kan variere avhengig av de faktiske miljøforholdene. Skader forårsaket av falltoleranse dekkes ikke av garantien.
*Testtilstand: Enheten ble utløst i fritt fall mot en metallplate fra 3 meters høyde.
3.Test systemkonfigurasjonen: ASUS Z270 ROG MAXIMUS IX HERO (USB 3.2 Gen2 Type-C), Intel (R) Core (TM) i7-7700K CPU @ 4,20 GHz, OS Windows 10 19H2.
4. USB 3.2 Gen2 er standardprotokollen som tilbys på de fleste bærbare datamaskiner for forbrukere og profesjonelle. Gjennomstrømningen er begrenset av enhetens porter, ikke SSD-en. Ytelsen kan variere avhengig av vertskonfigurasjonen. For å oppnå maksimale lese- og skrivehastigheter på opptil 1 050 / 1 000 MB / s, må vertsdatamaskinen og tilkoblingskablene støtte USB 3.2 Gen2 og UASP-modus må være aktivert.
5. Basert på interne testresultater sammenlignet med en ekstern Samsung ekstern HDD 1TB (HX-MTD10EA).
6.T7 Shield opprettholder en sekvensiell skrivehastighet på over 900 MB/s for 1 TB-modellen og 1000 MB/s for 2 TB-modellen ved omgivelsestemperatur (25).
7. Kompatibilitet med verter kan variere. Noen operativsystemer kan kreve omformatering av T7 Shield. En lista over kompatible enheter finnes på https://samsung.com/samsungssd
8.For mer informasjon besøk https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/magician

1) 1 GB=1 000 000 000 000 000 bytes, 1 TB=1 000 000 000 000 000 000 bytes. Datamaskiner kan ha lavere kapasitet fordi de bruker en annen målestandard.
2) Den nøyaktige vekten på produktet kan variere avhengig av kapasitet.
3) Maksimal dataoverføringshastighet måles basert på Samsungs interne teststandarder med den medfølgende kabelen. Ytelsen kan variere avhengig av vertskonfigurasjon, kabel og brukersystemmiljø.
4) T7 Shield har en IP65-klassifisering basert på interne tester utført under kontrollerte forhold. Kapasiteten for vann- og støvmotstand kan variere avhengig av de faktiske miljøforholdene. Skader forårsaket av væske og støv dekkes ikke av garantien.
* IPX5-testforhold: Enheten ble utsatt for ferskvann projisert fra en dyse (Φ6,3 mm) i en avstand på 3 meter ved 12,5 l/min i 3 minutter.
** IP6X Testforhold: Enheten ble utsatt for 2 kg / m³ aktivt støv ved et trykk under 2 kPa i 8 timer i et vakuumkammer.
5) Falltesten ble utført under kontrollerte forhold. Fallmotstanden kan variere avhengig av de faktiske miljøforholdene. Skader forårsaket av fall dekkes ikke av garantien.
6) Minimum systemkrav for programvare i T7-serien: Windows 7 eller nyere, Mac OS X 10.10 eller høyere, Android Lollipop eller høyere.
7) Hustemperaturen måles på det varmeste punktet på foringsrøret. Tilstrekkelig luftstrøm anbefales for å fungere riktig ved tyngre arbeidsbelastninger innenfor enhetens driftstemperatur.
8) Samsung Electronics er ikke ansvarlig for noe tap, inkludert men ikke begrenset til tap av data eller annen informasjon som finnes i Samsung Electronics-produkter og lagringsenheter, eller tap av fortjeneste eller inntekt som kan oppstå for brukeren. For mer informasjon om garantien, besøk https://samsung.com/portable-ssd.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold