Gå videre til innhold
Enklere 4K-redigering - med riktig lagring og bærbare SSD-er

Pressemelding -

Enklere 4K-redigering - med riktig lagring og bærbare SSD-er

Kvaliteten på innholdet som lages blir bare høyere og høyere ettersom mulighetene for fotografering og opptak i høy oppløsning øker. I dag kan vi ta bilder og spille inn videoer i 4K direkte med mobilkameraet vårt, noe som gjør det enklere for både profesjonelle og amatører å lage innhold av høy kvalitet med enheten de alltid har i lommen.

Det er imidlertid viktig å merke seg at den høye kvaliteten på det innspilte materialet også betyr større filer å håndtere og lagre på enheten – der lagringsplassen ofte går tom raskere enn du ønsker. Det kan også være svært tidkrevende å overføre disse filene, spesielt når det gjelder videoredigering i storformat. Ikke bare er 4K-filer enorme, men programvarekravene kan også by på utfordringer.

For å optimere arbeidet ditt og skape bedre forhold for opptak, håndtering og redigering av 4K-materiale, utgjør økt lagring en stor forskjell. Samsungs lagringsekspert Jani Laaksonen har oppsummert de viktigste fordelene med bærbar lagring og forklarer hvorfor en bærbar SSD kan være en 4K-kreatør sin beste venn.

– Superraske bærbare SSD-er som Samsungs Portable SSD T7 Shield og årets nye T9 er designet for å lett få plass i en lomme og tilbyr rikelig med lagringsplass, samt raske dataoverføringer for bærbare datamaskiner og smarttelefoner. En funksjon jeg vil fremheve er den brede kompatibiliteten med både Android, Windows og iOS, sier Jani Laaksonen, produktsjef hos Samsung i Norden.

Slik hjelper SSD T7 Shield deg å fange innhold på farten:

  • Disken veier kun 98 gram og er optimal for å overføre større filer uten å miste ytelsen. Når opptil 1 050 MB/s.
  • Ta bilder og spill inn film direkte til platen fra en mobil eller kamera som støtter USB-C.
  • Med IP65-klassifisering1 er harddisken både vann- og støvbestandig, den er støtsikker og tåler fall på opptil tre meter2. Det eksterne materialet på harddisken og den forbedrede programvaren i T7 Shield sikrer at du kan opprettholde en høy ytelse uten overoppheting.
  • Kompatibel med flere enheter som PC, Mac, Android, spillkonsoller og andre plattformer.
  • Kommer med Samsung Magician Software 1.0 og USB 3.2 Gen 2

Slik gjør SSD T9 livet enklere for deg som jobber med de tyngste formatene:

  • T9 kan overføre en fil på 2 GB på nesten 1 sekund og oppnå lese-/skrivehastigheter på opptil 2 000 MB/s.
  • Maksimal kapasitet på opptil 4 TB gir rikelig med lagringsplass for profesjonelt innhold.
  • Designet for å møte USB Type-C-strømspesifikasjonene og for å støtte den sømløse arbeidsflyten til profesjonelle kreatører. Dette har forbedret kompatibiliteten mellom operativsystemer som Windows, macOS, smarttelefoner og nettbrett, spillkonsoller og profesjonelle kameraer med høy oppløsning.
  • De buede diagonale linjene og omvendte karbonmønstrene på overflaten av T9 gir gummien en stofflignende følelse, som en luksuriøs lommebok – mens dens robuste design er bygget for å holde data trygge, med påliteligheten brukere trenger for å kunne fullføre sine mest ambisiøse prosjekter.
  • Samsungs Dynamic Thermal Guard minimerer effektivt fall i ytelse forårsaket av overoppheting, og sikrer konsistente og raske overføringshastigheter.
  • Kommer med Samsung Magician Software 8.0 og USB 3.2 Gen 2×2

1 IP65-klassifiseringen er basert på interne tester utført under kontrollerte forhold. Vann- og støvbestandighet kan variere avhengig av faktiske miljøforhold. Skader forårsaket av væske og støv dekkes ikke av garantien.
2 Testforhold: Enheten ble fritt sluppet ned på en metallplate fra en høyde på 3 meter.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold