Gå videre til innhold
Samsungs Portable SSD T9 gir profesjonelle enestående ytelse og datapålitelighet

Pressemelding -

Samsungs Portable SSD T9 gir profesjonelle enestående ytelse og datapålitelighet

T9 er Samsungs første portable SSD med USB 3.2 Gen 2x2-grensesnitt, som gir økt produktivitet med opptil 2000 MB/s lese-/skrivehastigheter. Med hastigheter opptil dobbelt så høye som tidligere Samsung-modeller kan man overføre en 4 GB video på omtrent to sekunder. Maksimal kapasitet på opptil 4 TB gir rikelig med lagringsplass for profesjonelt innhold.

Samsung Electronics, en global leder innen avansert lagringsteknologi, lanserer i dag sin nyeste eksterne harddisk i sin T-serie, Portable Solid State Drive (SSD) T9. Med sin slanke og portable design er T9 bygget for å holde data trygge mens du er på farten, og gir brukerne raske overføringshastigheter og rikelig med lagringsplass, samt påliteligheten og bekvemmeligheten de trenger.

"Med fremskrittene innen høyoppløselige bilder og den økende populariteten til 4K-videoer, har profesjonelle innholdsprodusenter behov for å overføre store mengder data på en hyppig basis", sier Thomas Råge, salgssjef for IT-produkter hos Samsung Electronics Norge. "T9 tilbyr en løsning for profesjonelle for å lindre utfordringene som følger med å administrere dataene deres, og Samsung vil fortsette å tilby optimaliserte lagringsløsninger som gjør det mulig for fagfolk å konsentrere seg fullt ut om å oppnå sitt kreative potensial.”

Utrolig ytelse og enorm lagringskapasitet

T9 tilbyr maksimale sekvensielle lese-/skrivehastigheter på opptil 2000 megabyte per sekund (MB/s) med USB 3.2 Gen 2x2-grensesnittet. Omtrent dobbelt så raskt som den forrige T7-modellen, gir hastigheter på dette nivået brukere mulighet til å overføre en 4 gigabyte (GB) Full HD-video på nesten to sekunder.

T9 kommer i tre forskjellige kapasitetsalternativer for å passe enhver kreatørs behov. Med 1-terabyte (TB), 2TB og 4TB-varianter, muliggjør T9 raske og hyppige overføringer samtidig som den gir god lagringsplass for store datamengder. Den kompakte størrelsen, som ligner på et kredittkort, gjør at skapere kan ta inspirasjonen med seg uansett hvor de går, med minimale restriksjoner på deres kreative prosess.

Luksus kombinert med robusthet

T9 gir ikke bare funksjonelle fordeler, men også unike designfordeler med konseptet ‘luxury added to ruggedness’, som er basert på det varige designkonseptet til T7 Shield. De buede diagonale linjene og det omvendte karbonmønsteret på overflaten av T9 gir gummien en stofflignende følelse, som en luksuriøs lommebok.

Fantastisk pålitelighet og termisk kontroll

Profesjonelle kreatører flytter grensene for hva som er mulig, og dataene deres er uvurderlige. SSD T9 er motstandskraftig og bidrar til å beskytte enheten din mot fall på opptil tre meter1, og LED-komponenten til T9 har fem års begrenset garanti2. På denne måten er den portable SSD T9 sitt robuste design bygget for å holde data trygge, med påliteligheten brukere trenger for å fullføre sine mest ambisiøse prosjekter.

For skapere som krever raske og effektive store filoverføringer uten forsinkelser, er T9 den perfekte følgesvennen. Med Samsungs Dynamic Thermal Guard minimerer den effektivt fall i ytelse som kan forårsakes av overoppheting, og sikrer konsistente og raske overføringshastigheter. I tillegg er T9 designet i samsvar med den internasjonale sikkerhetsstandarden IEC 62368-1, noe som gjør den til et ideelt valg for en lang rekke krevende oppgaver med minimal varmeoverføring.

Administrer T9 med Samsung Magician Software 8.0

Samsung Magician-programvaren gir en forbedret brukeropplevelse gjennom funksjoner som ytelsesstandarder, sikkerhetsfunksjoner, fastvareoppdateringer og sanntidsovervåking av helsestatus. Fastvareoppdatering er en svært viktig funksjon for lagringsprodukter, og Magician-programvaren er klar til å løse ethvert problem som måtte oppstå. Med den nye 8.0-versjonen som kom ut i september 2023, vil all Samsung-programvare som datamigrering, PSSD-programvare og verktøy for kortautentisering bli integrert med Magician-programvaren og operativsystem-støtte utvides, for Windows-, Mac- og Android-brukeres bekvemmelighet.

Sømløs kompatibilitet

Med dokumentert erfaring med portabel SSD-kompatibilitet, har Samsung designet T9 for å møte USB Type-C-strømspesifikasjoner og for å støtte den sømløse arbeidsflyten til profesjonelle kreatører. Dette har forbedret kompatibiliteten mellom operativsystemer som Windows, macOS, smarttelefoner og nettbrett, spillkonsoller og profesjonelle HD-kameraer. T9 kommer også med USB Type C-til-C og USB Type C-til-A-kabler.

I Norge vil SSD T9 være tilgjengelig fra midten av oktober, til en veiledende pris på 1 799 NOK for 1 TB, 2 999 NOK for 2 TB og 5 499 NOK for 4 TB.

1 Basert på en intern støt-test for fritt fall utført under kontrollerte forhold. Fallmotstanden kan variere avhengig av de faktiske miljøforholdene. Skader forårsaket av fall dekkes ikke av garantien. * Testforhold: Enheten ble sluppet i fritt fall ned på en metallplate fra en høyde på 3 meter. ** Garantien dekker ikke fysisk skade.
2 LED-komponenten til T9 er garantert for fem (5) års normal bruk, typisk bruk for formålene med denne garantien er definert som fire (4) timers drift per dag ved temperaturer på 40 ℃ eller mindre. For mer informasjon om garantien, vennligst besøk https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/support/warranty
3 1 GB=1 000 000 000 byte, 1 TB=1 000 000 000 000 byte. Lavere kapasiteter kan vises på datamaskinen din på grunn av bruk av en annen målestandard.
4 Faktisk produktvekt og størrelse kan variere avhengig av produktkapasitet og målemetode.
5 Ytelsen kan variere avhengig av vertskonfigurasjon, kabel og brukersystemmiljø. For å nå maksimale sekvensielle lese-/skrivehastigheter på henholdsvis opptil 2000 MB/s, må vertsenheten og tilkoblingskablene støtte USB 3.2 Gen 2x2 og UASP-modus må være aktivert. * Testsystem-konfigurasjon: ASUS ROG STRIX Z590-E GAMING WIFI, Intel i9-10900K CPU @ 3,70 GHz, 3696 MHz, 10 kjerner, 20 logiske prosessorer / DDR4 8 GB DRAM-frekvens 1132,3 MHz / Win 11 Pro.
6 Basert på en intern støt-test for fritt fall utført under kontrollerte forhold. Fallmotstanden kan variere avhengig av de faktiske miljøforholdene. Skader forårsaket av fall dekkes ikke av garantien. * Testforhold: Enheten ble sluppet i fritt fall ned på en metallplate fra en høyde på 3 meter. ** Garantien dekker ikke fysisk skade.
7 Samsung Magician er tilgjengelig på Windows®, macOS® og Android™. Det kreves Windows® 7 og nyere, macOS® High Sierra (10.13.6) og høyere, eller Android™ 5.1 (Lollipop) og høyere. Eldre versjoner av operativsystemene Windows®, macOS® og Android™ støttes kanskje ikke.
8 Kompatibilitet med hovedenheter kan variere. Noen operativsystemer kan kreve T9-reformatering. T9 er bakoverkompatibel med USB 3.2, USB 3.1, USB 3.0 og USB 2.0.
9 Tc måles på det varmeste punktet på foringsrøret. Tilstrekkelig luftstrøm anbefales for riktig drift ved tyngre arbeidsbelastninger innenfor enhetens driftstemperatur.
10 LED-komponenten til T9 er garantert for fem (5) års normal bruk, typisk bruk for formålene med denne garantien er definert som fire (4) timers drift per dag ved temperaturer på 40 ℃ eller mindre. For mer informasjon om garantien, vennligst besøk https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/support/warranty

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold