Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer nytt tilskudd til A-serien med Galaxy A41

Pressemelding   •   apr 08, 2020 16:52 CEST

Samsung utvider nå A-serien i Norge med Galaxy A41 utstyrt med en stor skjerm, smart trippelkamera og et stort batteri med hurtiglading.

Oslo 8. april 2020 – I dag lanserer Samsung et nytt tilskudd i A-serien. Den nye Galaxy A41 er utstyrt med et 6,1” stort Infinity-U-display med Super AMOLED som gir en førsteklasses skjermopplevelse. Telefonen er utstyrt med et 3.500 mAh batteri med lang batterilevetid, og når det på slutten av dagen er på tide å lade, gjøres det med 15W hurtiglading.

Galaxy A41 har et kraftig kamera som hjelper brukeren å ta bilder av ypperste klasse. På baksiden har den et trippelkamera, med et 48MP hovedkamera, et 5MP dypt kamera og et 8MP ultravidvinkamera som lar brukeren ta både nærbilder i toppklasse og detaljerte landskapsbilder på lang avstand. Foran har A41 et 25MP Live Focus-kamera som gir suvereen selfies og videosamtaler av høy kvalitet.

– Vår ambisjon med Galaxy A-serien har alltid vært å gjøre våre teknologiske nyvinninger tilgjengelige for enda flere, ved å tilby flere prisalternativer uten at det går ut over de viktigste funksjonene. Vi er glade for at vi nå kan tilby en annen virkelig god telefon gjennom Galaxy A41, sier Andreas Bergqvist, produktsjef for Telekom hos Samsung i Norden.

De avrundede kantene og den blanke finishen gjør A41 lett å holde, og med et nytt sett med farger som gir et levende og skinnende inntrykk, vil den virkelig skille seg ut fra mengden. Galaxy A41 kommer i fargene Prism Crush Black, Prism Crush White og Prism Crush Blue.

Samsung Galaxy A41 kommer i butikk i slutten av mai med veiledende pris på 3 490 NOK.

For mer informasjon om Samsung Galaxy A41, vennligst besøk: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/


Produktspesifikasjon Galaxy A41

Galaxy A41
Display[1] 6.1” FHD+ Super AMOLEDInfinity-U Display (1080x2400)
Kamera [Bakre kamera]Hoved: 48MP, F2.0Ultravidvinkel: 8MP, F2.2

Dyp: 5MP, F2.4

[Front]

25MP, F2.2

Dimensjoner & vekt 69.8 x 149.9 x 7.9 mm152g
Prosessor Octa Core(Dual 2.0GHz + Hexa 1.7GHz)
Minne & lagring 4GB RAM64GB intern lagringMicro SD (Opp til 512GB)
Batteri[2] 3,500mAh (Typisk)15W Hurtiglading

[1]Målt diagonalt som et helt rektangel med avrundede hjørner inkludert. Det faktisk synlige skjermområdet er mindre på grunn av avrundede hjørner og kamerahull.

[2]Typisk verdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Typisk verdi er den estimerte verdien basert på forskjeller i batterikapasitet blant de testede batteriene i IEC 61960-standarden. Faktisk batterilevetid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument