Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer to nye nettbrett for hele familien - Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5

Pressemelding   •   aug 01, 2018 17:12 CEST

Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5

Galaxy Tab S4 bygger på ny innovasjon i kombinasjon med videreutvikling av det beste hos forgjengeren, utviklet for å bli hjertet i det digitale hjemmet. Nyheter som Daily Board, en større skjerm, lengre batteritid, fire høyttalere med Dolby Atmos samt muligheten til å enkelt bytte mellom opptil åtte brukere gjør den til midtpunktet for hele familiens underholdning. Samsung lanserer også det mer prisvennlige alternativet Galaxy Tab A 10.5.

Oslo, 1. august 2018 – I dag lanserer Samsung Galaxy Tab S4, et nytt avansert Android-nettbrett. Designet i glass og metall med nye Daily Board, som sammen med en skreddersydd ladestasjon (selges separat), gjør den til en sentral del av hjemmet – alltid ladet og lett tilgjengelig. Med opptil åtte ulike brukerprofiler på samme enhet, blir dette virkelig et nettbrett for hele familien, enten man er hjemme eller på farten.

– Siden begynnelsen har vi jobbet for å utvikle innovative løsninger som beriker folks liv. Vi har tatt utgangspunkt i hvordan forbrukere bruker og vil kunne bruke sitt nettbrett. Da vi ser at mange bruker sitt nettbrett i hjemmet og sammen med andre, har vi derfor valgt å fokusere på brukervennlige funksjoner for hele familien. Vi er veldig glade for å kunne presentere Galaxy Tab S4, som med nye Daily Board og en skreddersydd ladesstasjon, blir hjertet i det digitale hjemmet, sier Ardelan Sohrevardi, produktsjef for nettbrett og wearables for Samsung i Norden.

Daily Board – hjemmets midtpunkt
Når Galaxy Tab S4 står i den skreddarsydde ladestasjonen, går Daily Board-funksjonen automatiskt på og viser utvalgte fotoalbum samt tid, dato og været. Når nettbrettet står i ladestasjonen tar den mindre plass og er alltid ladet. Det er også enkelt å koble ut og sette tilbake nettbrettet gjennom den magnetiske POGO-kontakten. At den viser fotoalbumet gjør den til en dekorativ del av hjemmet, uansett hvor den står. Du velger selv hva som skal vises og hvor lenge Daily Board er på.

Opptil åtte ulike brukerprofiler og Kids Mode, for hele familien
På nye Galaxy Tab S4 kan brukere ha opptil åtte ulike personlige innlogginger på samme enhet. Det er enkelt å dele nettbrettet seg imellom, og personlige innlogginger, til for eksempel ulike sosiale medier og streamingtjenester, er lagret til den enkeltes brukerprofil. Det gjør at du slipper å logge inn og ut fra alle tjenester hver gang nettbrettet bytter bruker. Å logge inn gjøres enkelt og sikkert gjennom iris- og ansiktsgjenkjenning.

Det barnevennlige grensesnittet Kids Mode er utviklet for å gjøre læring og underholdning enkelt, sikkert og morsomt. Kids Mode tilbyr Kids Browser, Galaxy for Kids og blant annet åtte barnevennlige apper helt uten kostnad, som LEGO Batman, Ninjago Toca Boca og BRO World - Railway.

En helhetlig opplevelse for hele familien med større skjerm og kraftfull surroundlyd
Galaxy Tab S4 har en 10.5 tommer stor Super AMOLED-skjerm med en ratio på 16:10 for maksimal nytte av skjermytelse for film og serier samt en oppløsning på 2560x1600 for levende og detaljerte bilder. Skjermen er elleve prosent større en dens forgjenger og når nesten ut til skjermens ytterkanter. Enhetens fire kraftfulle høyttalere, kalibrert av AKG med Dolby Atmos-surroundsound lyd, gjør video- og filmopplevelser mer levende. Med det større batteriet (7 300 mAh) kan man spille film i opptil 16 timer. Det støtter i tillegg hurtiglading som effektiviserer din ladetid og gir deg mer tid til bruk.

Økt produktivitet med Samsung DeX og S Pen
Galaxy Tab S4 er et allsidig, avansert nettbrett, en kraftfull og kreativ arbeidsstasjon til jobb eller for å holde styr på hverdagen. Med en innebygget DeX sammen med et tastatur (selges separat) blir Samsung Galaxy Tab S4 et smart alternativ til dataen. Med Galaxy Tab S4 tar Samsung i bruk DeX på nettbrett for første gang. Når den kobles til tastaturet (selges separat) eller gjennom å gå via Quick Panel, kan Galaxy Tab S4 starte innebygde DeX, noe som gir brukeren muligheten til å bytte fra det vanlige Android-grensesnittet til en PC-opplevelse.

Hvis det er behov for en større skjerm kan brukeren koble til en ekstern skjerm via DeX, med kompatibel HDMI til USB-C-adapter (følger ikke med). Når ekstern skjerm er koblet til kan Galaxy Tab S4 fungere som en styreflate, tastatur eller tegneplate med S Pen. En nyhet er at Galaxy Tab S4 kan fortsette å fungere som et Android-nettbrett i denne modusen, noe som gir brukeren to skjermer å jobbe med.

Galaxy Tab S4 er også utrustet med sikkerhetssystemet Samsung Knox for å beskytte sensitiv informasjon. Virksomheter kan også tilpasse medarbeideres grensesnitt etter eget behov.

Med den medfølgende Samsung S Pen kan brukere i enda større grad jobbe og uttrykke seg kreativt. Ta notater direkte på låst skjerm gjennom Screen-Off Memo, naviger mellom apper, oversett og organiser tekster og notater gjennom Samsung Notes. Med S Pen kan brukere også sende mer personlige meldinger via Samsung Live Message.

Samsung lanserer også Galaxy Tab A 10.5 – et mer prisvennlig alternativ for hele familien
Samsung lanserer også Galaxy Tab A 10.5, et mer prisvennlig nettbrett fylt med funksjoner for hjemmet og familien. Nye, forbedrede underholdningsfunksjoner i lyd- og bildeegenskaper for hele familien, som for eksempel fire høyttalere og en 10.5 tommers skjerm – perfekt på sofaen eller under lengre bilturer. Galaxy Tab A 10.5 har også Daily Board-funksjonen samt mulighet for å legge og enkelt bytte mellom opptil åtte brukere.

Samsung Galaxy Tab S4 og Tab A 10.5 lanseres i slutten av august 2018. Tab S4 har en veiledende pris på 7 990 NOK for 4G-versjonen og 7 490 NOK for Wifi-versjonen. Tab A 10.5 har en veiledende pris på 3 990 NOK for 4G-versjonen og 3 490 NOK for Wifi-versjonen.

Produktspesifikajson - Samsung Galaxy Tab S4

SKJERM 10.5” WQXGA (2560x1600) sAMOLED
PROSESSOR Qualcomm® Snapdragon™ 835 Octa Core (2.35GHz + 1.9GHz)
LTE-STØTTE LTE Cat.16 CA
MINNE 4GB + 64GB / 256GB, microSD upp till 400GB
KAMERA 13MP AF + 8.0MP, Flash
PORT USB3.1 (Type C), POGO
SENSORER Accelerometer, Compass, Gyroscope, RGB, Proximity Iris Scanner, Face Recognition, Hall Sensor
NETTVERK Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, LTE: 4X4 MIMO / Wi-Fi: MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
GPS GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO
DIMENSJONER, VEKT 249.3 x 164.3 x 7.1mm482g (Wi-Fi) / 483g (LTE)
BATTERI 7,300mAh, hurtiglading 2
OPERATIVSYSTEM Android 8.1
VIDEO Recording: UHD 4K (3840x2160) @ 30fpsPlayback: UHD 4K (3840x2160) @ 60fps

1Tilgjengeligheten av funksjoner varierer etter region

2 Batterilevetiden kan variere avhengig av bruk og innstillinger. Basert på laboratorietesting.

* All funksjonalitet, funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon som er oppgitt i dette dokumentet, men ikke begrenset til, fordelene, design, priser, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og egenskaper til produktet kan endres. Uten forvarsel.

For mer informasjon om Galaxy Tab S4, vennligst besøk: 

http://www.samsungmobilepress.comnews.samsung.com/galaxy eller https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s4/

Produktspesifikasjon - Samsung Galaxy Tab A 10.5

SKJERM 10.5” WUXGA (1920x1200) TFT LCD
PROSESSOR Qualcomm® Snapdragon™ 450 Octa Core (1.8GHz)
LTE-STØTTE LTE Cat.6
MINNE 3GB + 32GB, microSD upp till 400GB
KAMERA 8MP AF + 5MP with Flash
PORT USB 2.0 (Type C)
SENSORER Accelerometer, Compass, Gyroscope, RGB, Hall Sensor
NETTVERK Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 4.2
GPS GPS + GLONASS + BeiDou
DIMENSJON, VEKT 260.0 x 161.1 x 8.0529g (Wi-Fi), 534g (LTE)
BATTERI 7,300mAh, hurtiglading 2
OPERATIVSYSTEM Android 8.1
VIDEO Recording: FHD @ 30fpsPlayback: FHD @ 60fps

Følg Samsung på Mynewsdesk: https://www.mynewsdesk.com/no/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com