Gå videre til innhold
Samsung Nordic presenterer Samsung Galaxy Team Norge

Pressemelding -

Samsung Nordic presenterer Samsung Galaxy Team Norge

Utfordrende og inspirerende innhold fra fire av de norske medaljehåpene

Oslo 26. november, 2013 –Samsung Electronics har slått seg sammen med fire av Norges medaljehåp i de olympiske og paralympiske leker i Sochi i 2014. Publikum kan følge utøvernes oppkjøring til Sochi via sin smarttelefon eller annen tilkoblet enhet. Her deles inspirerende historier og innhold fra utøvernes trening og hverdag mens de gjør seg klare for olympiske lekene, slik at engasjementet til lekene bygges opp blant publikum. Innholdet er også designet for å hjelpe forbrukerne til å komme i bedre form.

Samsung Galaxy Team i Norge består av:

·  Aksel Lund Svindal, alpinist

·  Bastian Juell, skicross

·  Hedda Berntsen, skicross

·  Marianne Vestbøstad Marthinsen, paralympier

-  OL er et av de aller viktigste sportsarrangementene for meg, og selvfølgelig er det gull som er viktigst. Jeg har brukt lang tid på å forberede meg til dette, og jeg gleder meg til at det norske publikum nå kan følge reisen frem til Sochi og se hva som kreves for å ta gull der. Jeg håper at jeg og resten av Samsung Galaxy Team kan være med på å inspirere nordmenn ved å vise innsatsen som ligger bak OL-deltagelsen, sier Aksel Lund Svindal

Samsung Galaxy Team – App

Samsung Galaxy Team appen, som du med fordel kan bruke sammen med en Galaxy S4 Active, gjør det mulig for brukerne å trene og sammenligne sine resultater med utøverne i Samsung Galaxy Team. De som bruker appen kan blant annet teste sin styrke, utholdenhet, reaksjonstid og lungekapasitet, og sammenligne sine resultat med utøvernes og vennene sine, rett i appen.  

Appen er gratis og finnes tilgjengelig for både Android og iOS. Du laster den ned fra Samsung Galaxy Teams nettside www.samsung.no/ol, Samsung Apps, Google Play eller App Store.

Samsung Galaxy Team - nettside

På nettsiden www.samsung.no/OL kan brukerne også ta del i utøvernes liv før, under og etter de olympiske og paralympiske lekene. På nettsiden kan brukerne følge Samsung Galaxy Team mot Sochi 2014, og får treningstips og annet spennende materiell som intervjuer, bilder og filmklipp. For skicrossutøvere er det for eksempel veldig viktig med mye styrke i overkroppen, og ved å gjøre øvelsene i appen og så følge utøvernes trening og forberedelser kan du få tips til hvordan du forbedrer din styrke ved hjelp av ryggens posisjon når du gjør armhevinger.

På siden finnes også intervjuer, videoer og annet eksklusivt materiell fra utøverne. To av Norges beste livsstilsbloggere følger også utøverne tett, og deler sine historier om dem til leserne. De to bloggerne er June Sundet og Marie Brudevold.

June Sundet: http://thejune.blogg.no/

Marie Brudevold: http://www.supermarie.net/

På nettsiden kan brukerne følge Twitter og Facebook-feeder hvor de ser alle oppdateringene fra Samsung Galaxy Team.

- Dette er en stor kampanje for Samsung og vårt mål er at vi skal gi alle olympiske fans i Norge et bra nettsted med interessant innhold, kunnskap og inspirasjon. Dette er et sted man virkelig blir kjent med de norske medaljehåpene, og kan følge med på deres reise frem til en potensiell gullmedalje, sier Tommy Jensen, markedssjef for Samsung Norge.

I forbindelse med kampanjen gjøres det også en butikk-kampanje for Galaxy S4 Active. Alle som kjøper en Samsung Galaxy S4 Active i løpet av kampanjeperioden, mellom 15. november 2013 og 23. februar 2014, er med i trekningen av en “golden container” med en total verdi på 250 000 NOK. Dersom noen av utøverne i Samsung Galaxy Team tar gull dobles verdien av innholdet i containeren.

PRESSEKONTAKT SAMSUNG

Tommy Jensen, markedssjef Samsung Norge, t.jensen@samsung.com +47 90 83 22 99

Om Samsungs engasjement i de olympiske leker

Samsung begynte sitt OL-engasjement som en lokal sponsor under OL i Seoul i 1988. Fra vinter

OL i Nagano 1998 utvidet selskapet sitt engasjement for de olympiske lekene som Worldwide OL Partner innenkategorien Wireless Communications Equipment og er tilbyder av det trådløse kommunikasjonsprogrammet brukt under OL, kalt Wireless Olympic Works (WOW), og mobiltelefoner. Denne innovative mobilteknologien gir den olympiske familien sanntidsinformasjon og kommunikasjonstjenester. Samsung er også hovedsponsor for den olympiske fakkelstafetten og er vert for Samsung Global bloggers, som skal skape engasjement og dele spenningen i de olympiske leker med mennesker over hele verden, og gjøre det mulig for alle å ta del i de olympiske lekene gjennom mobilteknologi. Samsungs engasjement som global olympisk partner fortsetter til Rio 2016.

Om Samsungs engasjement i de paralympiske leker

Samsung er en Worldwide Partner med den Internasjonale paralympiske komité (IPC) i kategorien Wireless Communications Equipment. Siden de Paralympiske lekene i 2006 har Samsung støttet de paralympiske lekene i Beijing 2008, Vancouver 2010, London 2012 og er stolt av å også være offisiell partner for de paralympiske lekene i Sochi 2014. Samsung har som mål å gjøre de paralympiske lekene til et event som når frem til et større publikum rundt om I verden, og å spre glede og inspirasjon fra lekene gjennom sine trådløse kommunikasjonsløsninger. 


Emner


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778