Gå videre til innhold
Samsung og Marimekko lanserer sitt neste samarbeid – det ikoniske mønsteret kommer til Samsungs livsstilstilbehør

Pressemelding -

Samsung og Marimekko lanserer sitt neste samarbeid – det ikoniske mønsteret kommer til Samsungs livsstilstilbehør

Samsung og det finske designhuset Marimekko tar neste skritt i samarbeidet. 2. april slippes en eksklusiv kolleksjon av livsstilstilbehør, utsmykket med Marimekkos signaturmønstre, til Samsung Galaxys verden. Mobildeksler, hodetelefon-etuier og klokkereimer er produktene som vil være tilgjengelige.

Tidligere i år, i januar, avduket Samsung og Marimekko sitt samarbeid som kombinerer Marimekkos gledesfylte design med Samsungs innovative konsepter. For å markere 60-årsjubileumet for det ikoniske Unikko-blomstermønsteret, ble 40 kunstverk fra Marimekko introdusert på Samsung Art Store for The Frame. Nå tar partnerskapet enda et skritt videre med en serie limited edition-tilbehør med det ikoniske mønsteret, til utvalget av Samsung Galaxy-tilbehør.

Samsung har alltid forsøkt å kombinere lekne farger, nyskapende design og kreativitet i produktene sine, inkludert de populære Samsung Galaxy Z Flip og Fold-modellene. Nå tar Samsung denne designfilosofien til nye nivåer ved å utvide sitt utvalg av livsstilstilbehør i samarbeid med Marimekko. En rekke tilbehør – som telefondeksler, Galaxy Buds-etuier og klokkereimer – vil få et fargerikt preg med det ikoniske Unikko-mønsteret. Samarbeidet gir Samsung-brukere muligheten til å uttrykke sin personlige stil og fargerike fantasi, egnet for brukere med varierte interesser – fra trening til design.

– Vi er veldig glade for neste steg i samarbeidet med Marimekko. Å kunne tilby våre brukere dette unike og stilige tilbehøret, med Marimekkos ikoniske design, er en måte for oss å gi våre brukere muligheten til å uttrykke sin personlighet og stil på en unik måte, sier Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation, Mobile, Samsung Electronics Nordic AB.

Kolleksjonen vil være tilgjengelig i Norge og andre nordiske land fra 2. april 2024, både i Samsungs nettbutikk og hos utvalgte forhandlere.

Om Marimekko
Marimekko er et finsk designselskap kjent for sine originale design og fargevalg. Selskapet tilbyr høykvalitets klær, vesker, tilbehør og boliginnredningsprodukter, alt fra tekstiler til porselen. Siden grunnleggelsen i 1951 har Marimekko blitt kjent for sine særegne trykte stoffer og sterke identitet. I 2022 var selskapets nettoomsetning på EUR 167 millioner og det sammenlignbare driftsresultatet nådde EUR 30,4 millioner. Marimekko har omtrent 150 butikker over hele verden, og deres nettbutikk betjener 35 land. Hovedmarkedene for selskapet er Nord-Europa, Asia-Stillehavsregionen og Nord-Amerika. Med cirka 460 ansatte er Marimekko notert på Nasdaq Helsinki Ltd. Besøk www.marimekko.com for mer informasjon.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329

Relatert innhold