Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung utvider Galaxy A-serien med det nye tilskuddet Galaxy A21s

Pressemelding   •   mai 15, 2020 14:00 CEST

Galaxy A21s legger til ny design til A-serien, utstyrt med Inifinity-O-display og fire kameraer.

Oslo, 15. mai 2020 – Samsung presenterer i dag en ny smarttelefon innen Galaxy A-serien. Med Galaxy A21s er forbedrede, innovative funksjoner lagt til den populære Galaxy A-serien. A21s er utstyrt med en Infinity-O-display, fire bakre kameraer og et kraftig batteri, og tilbyr derfor fantastisk innovasjon til en god pris.

–Med Galaxy A21s tilbyr Samsung premiumfunksjoner til en overkommelig pris. Ved å styrke vår Galaxy A-serie ytterligere sikrer vi at vi kan tilby den beste mobilopplevelsen uansett budsjett, sier Oskar Smedstad, produktsjef Telekom hos Samsung i Norden.

Opplev fullskjerm

Galaxy A21s er utstyrt med Samsungs signaturskjerm, Infinity-O, med en vakker 6,5-tommers skjerm i HD+, noe som skaper en visuell opplevelse utenom det vanlige. Enten du bruker smarttelefonen til å spille spill eller se på videoer, gir 20:9-visningsforholdet sammen med Dolby Atmos-lyden i Galaxy A21s en sterkere opplevelse.

Med A21s utvikler Samsung det spennende designet som kjennetegner Galaxy A-serien, der det nye tillegget kommer i flere livlige farger med et unikt hologram og 3D glanseffekt. Den elegante designen bidrar til en proporsjonal smarttelefon som er egnet for enhåndsbruk, takket være den slanke rammen og avrundede hjørner.

Galaxy A21s utfordrer grensene for hva et mobilkamera kan gjøre

Galaxy A21s kommer med et kraftig firlinsekamera med smarte og innovative fotofunksjoner som gjør det enkelt å ta bilder og videoer i profesjonell kvalitet. 48MP hovedkamera, sammen med et 8MP ultravidvinkelt kamera, lar deg ta store landskapsbilder. Ved hjelp av et 2MP makrokamera kan du ta nærbilder og ta opp og fange detaljer som ellers ville gått tapt. Dybdekameraet på 2MP gjør det mulig for Live Focus-funksjonen slik at brukeren enkelt kan fokusere på det som er viktig, gjennom en profesjonell bakgrunnseffekt på bilder av mennesker, dyr eller mat. For å tilpasse bildene ytterligere, kan brukeren bruke en rekke stempler, filtre og utsnitt basert på ansiktsgjenkjenning.

Kraftig og lett tilgjengelig ytelse

Galaxy A21s tilbyr et batteri med en varighet på 5000 mAh med 15W hurtiglading, slik at brukerne får mest mulig ut av mobiltelefonen sin. A21s er utstyrt med 32 GB intern lagring og muligheten for å legge til ekstern lagring på opptil 512 GB, slik at brukeren aldri trenger å bekymre seg for å lagre favorittminnene sine. For ekstra bekvemmelighet og komfort muliggjør One UI Core-grensesnittet også enhåndsnavigering og mørk modus.

For å gjøre den daglige bruken enklere er A21s utstyrt med ansiktsgjenkjenning og en fingeravtrykssensor. Brukere trenger bare å legge til ansiktet som telefonen skal kjenne igjen for deretter å holde telefonen mot ansiktet for å låse det opp direkte, noe som også sikrer at personlig informasjon aldri havner i gale hender.

Samsung Galaxy A21s vil være tilgjengelig for bestilling fra midten av juni i fargene svart, hvit og blå, med en anbefalt pris på 2 690 NOK.

For mer informasjon om Galaxy A21s, besøk: www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-a/, www.samsungmobilepress.com eller news.samsung.com/galaxy

Tekniske spesifikasjoner Galaxy A21s

Galaxy A21s
Display[1] 6.5” HD+ Super TFT
Infinity-O Display (720x1600)
Kamera [Bakre]
Hovedd: 48MP, F2.0
Ultravidvinkel: 8MP, F2.2

Dybde: 2MP, F2.4
Makro: 2MP, F2.4

[Front]

13MP, F2.2

Dimensjoner 75.3 x 163.7 x 8.9mm
Prosessor Octa Core 2.0GHz
Minne og lagring 3 GB RAM
32 GB Intern lagring
Micro SD plass (opp til 512GB)
Batteri[2] 5000mAh (Typisk)
15W Hurtiglading
Biometrisk autentisering Bakre fingeravtrykkssensor
Ansiktsgjenkjenning
Farger Svart
Hvit
Blå

[1]Målt diagonalt som et helt rektangel med avrundede hjørner inkludert. Det faktisk synlige skjermområdet er mindre på grunn av avrundede hjørner og kamerahull.

[2] Typisk verdi testet i tredjeparts laboratoriemiljø. Typisk verdi er den estimerte verdien basert på forskjeller i batterikapasitet blant de testede batteriene i IEC 61960-standarden. Faktisk batterilevetid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument