Gå videre til innhold
Softwareoppdatering bringer kraftige funksjoner i  Galaxy Note10 til Galaxy S10

Pressemelding -

Softwareoppdatering bringer kraftige funksjoner i Galaxy Note10 til Galaxy S10

Samsung bringer nye innovasjoner som ble presentert i Galaxy Note10, til Galaxy S10-serien med en oppdatering som rulles ut i Norden med start 4. oktober. Oppdateringen innebærer at Galaxy S10-brukere kommer til å få ta i bruk nye og forbedrede funksjoner for kameraet, verktøy for profesjonell videoredigering, smartere tilkobling med Samsung DeX for en PC-opplevelse og en smidigere brukeropplevelse for biometrisk sikkerhet og meldinger.

Oslo, 4. oktober 2019 – Samsungs Galaxy Note10 og Note10+ er utrustet med kraftige verktøy som gagner kreativitet så vel som produktivitet. Fra og med 4. oktober begynner Samsung å levere de nye innovasjonene, slik som AR Doodle, innebygget videoredigeringsverktøy og Link to Windows-integrasjon, også til Galaxy S10e, S10 og S10+ på det nordiske markedet.

– I Samsung ser vi hele tiden etter nye måter å gi våre nåværende, og også kommende, Galaxy-brukere den beste mulige smarttelefon-opplevelsen. Denne oppdateringen er et godt eksempel på hvordan vi arbeider for å tilby nye tekniske innovasjoner til eldre enheter, og også til de kunder som allerede bruker en Galaxy S10, sier Daniel Kvalheim, Technical Account Manager hos Samsung Norge.

Kamerainnovasjoner fra Galaxy Note10 til S10

Så snart brukere har lastet ned oppdateringen kommer de til å oppdage at deres kamera har blitt enda kraftigere. Oppdateringen omfatter blant annet Night Mode for frontkameraet, som gjør det mulig å ta bedre og livligere bilder også i mørkere omgivelser. Den introduserer også den forbedrede Super Steady videostabilisatoren og Galaxy Note10-funksjoner som AR Doodle og Live Focus videoinnspilling. AR Doodle gir brukere muligheten til å berike sine videoer gjennom å tegne og skrive morsomme beskjeder i Augmented Reality (AR). Live Focus for video innebærer at brukere nå også kan filme med dybde for å skape bokeh-effekt, selv i bevegelig materiale, både med front- og bakkameraet.

Med muligheten til å skape helt nye typer videoer gir oppdateringen også tilgang til det nye videoredigeringsverktøyet, tilgjengelig via Galleri-appen. Dette gjør det mulig å skape delingsbare videoer av sitt innspilte materiale, direkte i sin S10. Blant annet er det lett å klippe i videoklipp, lime inn ulike videoklipp, justere avspillingshastighet og mye mer. Det finnes til og med funksjoner for å legge til undertekster og bakgrunnsmusikk.

Smartere tilkobling for PC-opplevelse med Samsung DeX og forbedret brukervennlighet

Oppdateringen til Galaxy S10-serien inneholder også støtte for Samsung DeX for PC. Så snart brukere har lastet ned appen fra SamsungDeX.com kan de enkelt starte Samsung DeX på deres PC eller Mac gjennom å koble sin Galaxy S10 til datamaskinen med en USB-kabel. Link to Windows-støtte har også blitt lagt til, noe som innebærer at Galaxy S10-brukere nå kan koble sin telefon trådløst til sin Windows 10 PC, og bla gjennom innhold, sende og ta imot meldinger og synkronisere de siste bildene direkte fra datamaskinen.

Selv apper som brukere av Galaxy S10 benytter seg av daglig, som Samsung Pass og Meldinger, får også oppdateringer. Innstillingene for Samsung Pass er blitt mer brukervennlig, noe som gjør det lettere for Galaxy S10-brukere å utnytte telefonens avanserte biometriske teknologi for å logge inn i apper og på hjemmesider – både raskere og tryggere. I Meldinger-appen har nye ikoner for å legge til bilder og videoer blitt flyttet til den venstre siden av tekstvinduet, for å gi smidigere tilgang til de filer som brukeren trenger.

For mer informasjon om Galaxy S10, vennligst besøk: news.samsung.com/galaxy eller www.samsungmobilepress.com.

Pressekontakt

Geelmuyden Kiese v/ Martin Borander / +47 41 85 15 65 / martin.borander@gknordic.com

Testprodukter
PR-byrået Geelmuyden Kiese / +47 41 85 15 65 / samsung@gknordic.com

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/no/pressroom/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778