Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Avslapning: Nordmenn føler seg mindre stresset av å se på TV, ifølge en ny undersøkelse fra Samsung Nordic. Foto: Samsung

TV-en får nordmenn til å slappe av

Å se på TV har gjennom årene blitt sett på som en forstyrrende og altoppslukende aktivitet, men faktisk viser en fersk undersøkelse fra teknologiprodusenten Samsung Nordic at nordmenn kobler av foran TV-en.

Vi har nå kommet til den perioden hvor nordmenn stresser mer enn resten av året, og når behovet for å komme seg bort fra julestresset smyger frem, kan det være en god idé å benke seg fo

Samsung introduserer One UI 4 som gir deg større frihet til å tilpasse dine mobile opplevelser

SDC21 - Samsung viser frem løsninger for en ny æra av tilkoblede opplevelser

SDC21 - Samsung viser frem løsninger for en ny æra av tilkoblede opplevelser
I dag arrangerte Samsung Electronics Co., Ltd. sin første virtuelle utviklerkonferanse noensinne, Samsung Developer Conference 2021 (SDC21). På konferansen presenterte Samsung flere tjenester og produktløsninger som former, designer og skaper sømløse opplevelser som passer til ulike livsstiler.

Noen av nyhetene

Samsungs produkter gir seerne et bredt tilbudet av innholdsapper, i tillegg til en lang rekke streamingtjenester.

Nå finner du HBO Max på din Samsung Smart TV

Nå er streamingtjenesten HBO Max1 tilgjengelig gjennom Samsungs Smart TV2. Med den nye plattformen kan nordmenn nyte en stor samling film- og serieklassikere, som Harry Potter, Friends eller Game of Thrones. Helt nyere serier som Gossip Girl og sesong tre av Succession vil være tilgjengelig.

Galaxy Book Pro 360 5G er som mobiltelefonen din – alltid tilkoblet og klar for neste oppgave.

Galaxy Book Pro 360 5G – Nå hos norske forhandlere

Det er tid for et nytt tilskudd i Samsungs PC-sortiment. Nå er Galaxy Book Pro 360 5G tilgjengelig hos utvalgte nordiske forhandlere – en laptop med høy ytelse for maksimal mobilitet og rask tilkobling.

Tidligere i år utvidet Samsung sitt PC-tilbud med modellene Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Go, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360. Nå utvides Samsungs tilbud i Norden ytterligere med o

Microsofts nyeste operativsystem, Windows 11, vil være tilgjengelig for samtlige av Samsungs modeller som er lansert på det norske markedet de siste to årene med Windows 10.

Bærbare PC-er fra Samsung får Windows 11

Etter en pause i Europa er Samsung, siden 2020, tilbake hos nordiske forhandlere. Det innebærer at samtlige bærbare PC-er med Windows 10, som Samsung har lansert i Norden fra 2020, kommer til å bli oppgradert til Windows 11.

Make Life Better som illustrerer hvordan Samsungs løsninger og produkter samhandler med hverandre og kan forenkle hverdagen din

Samsung vil gjøre mandagen bedre med ny kampanje

Gjennom en ny kampanje vil Samsung Electronics Nordic vise hvordan deres innovative og brede produkttilbud kan forenkle menneskers hverdag, til og med dårlige dager. Kampanjen «Make Monday`s better» er utviklet i samarbeid med BBDO Nordics.

Kjente kunstverk: Nå kan du få tilgang til 40 kjente kunstverk fra Louvre-museet på din Frame TV.

Kunstverk fra Louvre rett hjem i stua med Samsung The Frame

Samsung inngår et samarbeid med det ikoniske Louvre-museet i Paris. Dette betyr at Samsungs eget kunstgalleri i The Frame TV-en blir utvidet med kjente kunstverk fra museet.
The Frame sin Art Store har en kunstsamling på over 1500 kunstverk fra 42 ulike land. Disse kunstverkene kommer fra museer og gallerier rundt om i verden, blant annet fra Prado-museet i Madrid, Albertina-museet i Wien, Tate

Samsung Electronics Nordic i unikt samarbeid: Europa med ny abonnementssatsning

Samsung blir først ut til å tilby abonnement til norske og svenske kunder ved kjøp av en mobiltelefon direkte gjennom deres egen hjemmeside. Samsung Electronics Nordic har inngått samarbeid med seks operatører i Norge og Sverige. Det forventes at flere operatører blir med i løpet av høsten når finske og danske kunder blir tilbudt samme mulighet.
– ­Vi har hørt på våre kunder som har uttrykt et

Vis mer