Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Samsung sitt Smart Switch Kit er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere.

Samsung lanserer stor kampanje for et smidig mobilskifte

Samsung Electronics Nordic lanserer en rekke tiltak i forkant av sommerens mobiloppgraderingsperiode. Blant nyhetene, som skal legge til rette for et smidig bytte til en Samsung-telefon, er en egen support-telefon og et Smart Switch Kit.

Odyssey G7 kombinerer virkelighetsnære bilder med neste generasjons ytelse.

Samsung utvider Odyssey Gaming Monitor-sortimentet for 2021

Et nytt monitor-sortiment gir gamere flere alternativ med bildekvalitet og design av høy kvalitet. Samsung Electronics presenterer i dag at den utvidede Odyssey monitor-serien for 2021 vil være tilgjengelig globalt fra 21. juni 2021. Den nye serien har enestående bildekvalitet og et futuristisk design som passer for alle gamere, uavhengig av ferdigheter.

The Premieres skjerm er større enn en gjennomsnittlig TV, og kan projisere på en hvilken som helst tom veggflate.

Få ekte sportsstemning hjemme med Samsungs laserprojektor The Premiere

Hjemmeunderholdning har fått en helt ny mening de siste årene. Sendinger av sport, strømmetjenester og sosiale medier har endret måten folk produserer og konsumerer sportsnyheter og annet innhold på. Dette skiftet har skapt et behov for underholdningsopplevelser som er tilgjengelige på TV-er og projektorer av høy kvalitet.

Samsung inngår nordisk utdanningssamarbeid med Hyper Island

Samsung inngår nordisk utdanningssamarbeid med Hyper Island

Samsung Electronics satser stort på unge i Norden med lanseringen av Solve for Tomorrow. Ved hjelp av design-thinking, teknologi og innovasjon kommer Solve for Tomorrow gi hundrevis av ungdommer mulighet til å lære seg konkrete verktøy for å skape positive samfunnsendringer. Programmet utvikles i samarbeid med Hyper Island.

Vis mer