Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Modellene passer utmerket for forbrukere med kjæledyr, allergier og de som setter pris på rask og enkel rengjøring

Nå lanseres to nye støvsugere i Samsungs Jet-familie

Samsung Electronics introduserer to nye støvsugere i Norden, Samsung Jet 60 og Samsung Jet 75. De ledningsfrie støvsugerne kommer med munnstykker designet for ulike behov og for å effektivisere rengjøringen. Med Clean Station kan du enkelt tømme støvbeholderen på en komfortabel og hygienisk måte, uten fare for at støv og smuss faller ut.

Galaxy Tab S7 FE 5G og Galaxy Tab A7 Lite er tilgjengelig fra slutten av juni.

De nyeste medlemmene av Samsung Galaxy Tab-familien: Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite

Samsung lanserer i dag Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite, de siste tilskuddene til Samsungs nettbrett-portefølje. Samsung Galaxy Tab S7 FE samler de beste egenskapene fra Galaxy Tab S7+, som inkluderer en større skjerm for underholdning, arbeid og multitasking. Galaxy A7 Lite er et mer kompakt nettbrett som egner seg når du er på farten.

Galaxy Book Pro 360 13 tommer med støtte for 5G vil være tilgjengelig i butikk etter sommeren.

Nye Samsung Galaxy Book-serien er nå tilgjengelig i butikk

I slutten av april presenterte Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 – den nye generasjonen PC-er som kombinerer kraften i en PC med DNAet fra Samsung Galaxy smarttelefoner. I dag starter salget av den nye serien.

Bespoke kombiskap er en nyhet for 2021 og vil bli lansert i Norden

Samsung presenterer nyheter innen hvitevarekonseptet Bespoke

På det digitale arrangementet "Bespoke Home 2021" presenterer Samsung i dag sin visjon for et sømløst hjem. Under eventet viser Samsung frem helt nye produkter og tjenester, i tillegg til eksisterende produkter med nye funksjoner.

FOR FELLESSKAPET: Samsungs medarbeidere i Norden utfordres til å ta ansvar for både lokalsamfunnet, egen helse og klima gjennom det nye initiativet, Changemaker.

Samsung Electronics Nordic oppmuntrer medarbeidere til å ta samfunnsansvar

I dag lanseres Changemaker – et initiativ utviklet for at Samsungs medarbeidere i Norden skal kunne gjøre en forskjell i lokalsamfunnet, for egen helse og for klima. Målet er å engasjere alle ansatte i Norden i 2021. På globalt nivå har Samsungs medarbeidere tidligere bidratt med rundt 1 000 000 timer frivillig arbeid per år.

SAMSUNG PLUS: Tjenesten gir kunder direkte tilgang til nyheter, sport, underholdning og mer.

Samsung TV Plus lanseres nå i Norge

Samsung Electronics kunngjorde i dag utvidelsen av sin Samsung TV Plus-tjeneste. Tjenesten tilbyr gratis tilgang til en spennende og mangfoldig samling av gratis live on-demand-innhold, i tillegg til streaming-appene som Samsung Smart TV-kunder allerede har.

UTENDØRS UNDERHOLDNING: Samsung The Terrace blir tilgjengelig for salg i Norge i slutten av april.

Endelig lanseres Samsungs utendørs-TV The Terrace i Norge

Nå lanserer Samsung sin første utendørs-TV, The Terrace med tilhørende soundbar på det norske markedet. Med The Terrace utvider Samsung sin TV-portefølje innen livsstilsegmentet, og gjør at du nå kan oppleve QLED 4K bildekvalitet utendørs.

Vis mer