Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Samsung Galaxy Ring endelig til Norge

Samsung Galaxy Ring endelig til Norge

Samsung Galaxy Ring blir nå tilgjengelig i Norge. Ringen kombinerer teknologi med stil, og tilbyr innsikt i søvn, puls og aktivitet. Med vanntett design, lang batterilevetid og ulike farger, hjelper den brukeren med velvære og helsevalg.

Ny undersøkelse fra Samsung viser at europeere ønsker AI-hjelp til å forenkle hverdagen og for å prioritere bedre.

Kun 15 % av europeere vet hvordan de bruker AI i hverdagen

• En studie med 11 000 voksne viser at bare 15 % av de spurte vet hvordan AI kan brukes i hverdagen • Forbedring av underholdning, rengjøring og hvordan man kan spare tid er det europeere flest vil at AI skal hjelpe dem med

Samsungs signering av Oscar Bobb ble annonsert 6. september 2024 gjennom kampanjen "The next big thing is you".

Samsung signerer Oscar Bobb

Samsung er stolte av å kunngjøre at Oscar Bobb, en av Norges mest lovende fotballspillere, blir ny ambassadør for Samsung i Norge og Norden.

IFA 2024: Samsung viser frem kraften til AI-produktene sine

IFA 2024: Samsung viser frem kraften til AI-produktene sine

Samsung presenterte nye AI-produkter under IFA 2024, inkludert Galaxy Book PC-er og Bespoke AI Laundry Combo. Selskapet fremhever sin visjon «AI For All» og fokuserer på å demokratisere AI for å forbedre livskvaliteten for forbrukerne.

Samsung Electronics avduker innovativ brillefri 'Odyssey 3D'-gamingskjerm på Gamescom 2024

Samsung Electronics avduker innovativ brillefri 'Odyssey 3D'-gamingskjerm på Gamescom 2024

Samsung Electronics avslørte i dag en innovativ brillefri 'Odyssey 3D' spill-skjerm på Gamescom 2024, verdens største spillmesse. Odyssey 3D tilbyr naturtro 3D-visning uten behov for 3D-briller. Samsung viser også avanserte gamingskjermer på en 800 kvadratmeter stor stand, hvor nyhetene inkluderer Odyssey OLED G8 og utvidelse av Odyssey OLED-serien.

Vis mer