Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Samsung introduserer One UI 4 som gir deg større frihet til å tilpasse dine mobile opplevelser

SDC21 - Samsung viser frem løsninger for en ny æra av tilkoblede opplevelser

SDC21 - Samsung viser frem løsninger for en ny æra av tilkoblede opplevelser
I dag arrangerte Samsung Electronics Co., Ltd. sin første virtuelle utviklerkonferanse noensinne, Samsung Developer Conference 2021 (SDC21). På konferansen presenterte Samsung flere tjenester og produktløsninger som former, designer og skaper sømløse opplevelser som passer til ulike livsstiler.

Noen av nyhetene

Microsofts nyeste operativsystem, Windows 11, vil være tilgjengelig for samtlige av Samsungs modeller som er lansert på det norske markedet de siste to årene med Windows 10.

Bærbare PC-er fra Samsung får Windows 11

Etter en pause i Europa er Samsung, siden 2020, tilbake hos nordiske forhandlere. Det innebærer at samtlige bærbare PC-er med Windows 10, som Samsung har lansert i Norden fra 2020, kommer til å bli oppgradert til Windows 11.

Samsung vinner 46 CES 2020 Innovation Awards for enestående design og teknologi

Samsung vinner 46 CES 2020 Innovation Awards for enestående design og teknologi

7. november ble 46 av Samsungs produkter kåret til vinnere av CES (Consumer Technology Association) "Innovation Awards 2020". Dette inkluderer også tre priser i kategorien "Best of Innovations", som feirer produkter og tjenester som viser frem en fremragende design og utvikling innen høyteknologio.

Samsung går over til mer miljøvennlig emballasje

Samsung går over til mer miljøvennlig emballasje

Som et ledd i Samsungs bærekraftstrategi blir plastemballasjen nå byttet ut med resirkulert materiale og papir. Emballasjen på alt fra mobiler, wearables og nettbrett til TV-er og hvitevarer vil bli erstattet med mer miljøvennlige alternativer, og det blir tatt I bruk en ny materialdesign for bl.a. ladere.

Oppdatering om Galaxy Note7

Tidligere denne måneden stoppet vi salget av Galaxy Note7 og presenterte et utvekslingsprogram for Galaxy Note7 - http://www.samsung.com/no/note7exchange/for å erstatte alle produkter. Selv om det kun har vært få rapporterte tilfeller – og ingen i Europa – er våre kunders sikkerhet vår hovedprioritet og vi vil gjøre alt vi kan for å gi våre kunder best mulig støtte.

Samsung har årets beste toppklasse-TV

Samsung har årets beste toppklasse-TV

Magasinet Lyd & Bilde utfører hvert år omfattende testing av produkter innen kategorier som TV, hi-fi, mobil og foto, og kårer vinnere i de ulike kategoriene. Ved årets prisutdeling tok Samsung blant annet med seg prisen for beste toppklasse-TV, med sin UE55JS8505.

Lanserer nytt samarbeid:  Mehackit tar skolelever inn i teknologiens verden  med støtte av Samsung teknologi

Lanserer nytt samarbeid: Mehackit tar skolelever inn i teknologiens verden med støtte av Samsung teknologi

På den store Slush-konferansen i Helsinki lanserte Samsung i dag samarbeidsavtalen med det finske teknologi & skole-initiativet Mehackit. Samarbeidet gjør det mulig for Mehackit å videreutvikle kursene sine, og kunne tilby kursene til langt flere entusiastiske elever over hele Finland. Eksport til resten av Norden er også en mulighet som nå kan virkeliggjøres .