Gå videre til innhold
Samsung Electronics viser frem tilkoblet livsstil og nye integrerte husholdningsapparater på EuroCucina 2024

Pressemelding -

Samsung Electronics viser frem tilkoblet livsstil og nye integrerte husholdningsapparater på EuroCucina 2024

Med fokus på sømløs tilkobling på tvers av apparater i tillegg til innovative nye produkter, demonstrerer Samsung forbedringene det gir til kundenes livsstil.

Samsung Electronics Co., Ltd. viser frem sitt nye premium kjøkken- og livsstilssortiment som en del av et fortsatt arbeid for et tilkoblet liv på EuroCucina 2024. Arrangementet, som holdes i Milano, er et av de største internasjonale kjøkken-arrangementene, og finner sted fra 16. til 21. april på Rho Fiera Milano. Under arrangementet viser Samsung hvordan tilkoblingen mellom flere enheter – og de innovative funksjonene i Samsungs nye integrerte produkter – kan endre hverdagslivet i hjemmet.

– Jeg er spent på å vise deltakerne på EuroCucina det vi har laget, etter det globale lanseringsarrangementet ‘Welcome to BESPOKE AI’ for to uker siden, sa Moohyung Lee, EVP og Head of the Customer Experience Team, Digital Appliances (DA) Business i Samsung Electronics.

– Vi tror at tilkobling mellom apparater vil løfte forbrukernes liv til et nytt nivå. Dessuten vil vi også at forbrukere skal se at de ulike funksjonene til de nye integrerte produktene er nyttige for hverdagslivet deres. Jeg håper besøkende på standen setter pris disse nye endringene Samsung tar med til EuroCucina.

Samsungs stand på EuroCucina inviterer besøkende til hovedsonene som består av Bespoke AI1 og Premium Built-in Kitchen. I Premium Kitchen-sonen planlegger Samsung å avduke nye integrerte produkter som passer europeisk livsstil og er fulle av nye innovative funksjoner.

Utvidelsen av tilkoblingen på tvers av apparater

Reisen ved Samsungs stand starter med Bespoke AI2-sonen som demonstrerer utvidelsen av tilkoblingsmulighetene3. Det inkluderer opplevelsen av hvordan tilkobling – ikke bare på kjøkkenet, men også i resten av hjemmet – hjelper brukernes hverdagsliv til å være enda enklere og mer intuitivt.

Samsung fremhever opplevelsen forbedret og realisert av flere skjermer. AI Family Hub™4 og AI Home5 – en 7-tommers skjerm på Anyplace Induction ― er nøkkelkomponenter i dette. Skjermen gjør at apparatet kan kobles til og kontrollere andre enheter, og lar brukere nyte økt bekvemmelighet gjennom SmartThings-økosystemet.

For eksempel har de SmartThings 3D Map View, et tredimensjonalt perspektiv av hjemmet som lokaliserer tilkoblede Samsung-apparater i hele huset. Det effektiviserer operasjoner som å slå av tilkoblede enheter og sjekke energiforbruket deres.

Ulike scenarioer fra det virkelige liv kan også oppleves på standen. I en spesifikk modus som SmartThings Energy Away-modus, slår SmartThings automatisk av de valgte, spesifikke apparatene og enhetene når brukere er ute av hjemmet. I tillegg introduserer den også energisparende løsninger basert på SmartThings Energy. Med Optimal Charging lader robotstøvsugeren bare opptil 60 % når prisene er høye, mens Optimal Scheduling automatisk planlegger oppvaskmaskinens program til timer med lavere pris.

Opplevelsen får brukerne til å gjøre mindre mens de lever med flere muligheter. Gjennom Calm Onboarding lar Samsung brukernes reise til SmartThings-økosystemet bli mer flytende fra begynnelsen. Når kunder kjøper produktet med sin Samsung-konto, sporer SmartThings hvor leveringen er og kobles automatisk til det uten brukerinndata når det er installert. Støttet av Samsung Knox er den tilkoblede opplevelsen sikret og trygg.

Integrerte produkter som passer til ulike livsstiler

I det europeiske markedet har Samsung ytterligere styrket sin merkevareposisjon ved å lansere integrerte modeller inkludert kjøleskap, oppvaskmaskiner, induksjonstopper og ovner, samt ved å introdusere innovative funksjoner som AI Pro Cooking. I Premium Built-in Kitchen-sonen viser Samsung frem tre nye produkter som vil sikre merkevarens tilstedeværelse i det innebygde markedet. De har AI-anvendte funksjoner og oppgradert funksjonalitet og gir forbrukerne stor fleksibilitet når de konfigurerer sine innebygde kjøkken.

Først ut er Built-in Wide Bottom Mount Freezer, BRB6500D, den første brede modellen i Samsungs serie med integrerte kjøleskap. Med Wi-Fi-kompatibilitet, kan brukere redusere energibruken med opptil 10 %6 ved å bruke SmartThings AI Energy Mode7. Brukere kan også følge med på energiforbruket og beregne månedlige energikostnader. Hvis disse kostnadene overskrider de forhåndsinnstilte målene, kan energisparemodus hjelpe brukere med å spare energi8 ved å endre kompressorhastigheten og frekvensen på avrimings-syklusen. Når det gjelder å holde maten fersk, sørger Twin Cooling™-systemet for at maten holder seg ferskere lenger ved å endre temperaturen og fuktigheten i kjøleskapet og fryseren ved hjelp av uavhengige fordampere og vifter.

Anyplace Induction, som ble vist frem på ‘Welcome to BESPOKE AI’ nylig, vises også på EuroCucina. Som navnet antyder, lar Anyplace Induction brukere lage mat hvor som helst på koketoppen. Denne fleksibiliteten muliggjøres av de 22 rektangulære arkspolene som dekker koketoppen. Den reduserer dødsoner og er opptil 154 % større enn en konvensjonell Samsung 4-ring induksjonstopp9. Videre hjelper Intelligent Pan Detection brukere med å plassere grytene og pannene der de vil. Induksjonen bruker 76 sensorer for å intelligent gjenkjenne gryter og panner og vise plasseringene deres på AI Home-skjermen. Dette lar brukerne velge matlagingsområder og stille inn temperaturer i henhold til hva de lager. Utover disse funksjonene inkluderer Anyplace Induction også funksjoner som Anti-Scratch Glass, som har en utrolig hardhet på 810 på Mohs skala. Hardheten gjør det mindre sannsynlig at det blir merker når brukere flytter kokekar eller rengjør toppen, og gjør at den er enkel å vedlikeholde og holder lenge. Produktet vil være tilgjengelig i Norden i løpet av høsten 2024.

Sist, men ikke minst: Samsungs nye Energy Efficient Dishwasher11, som vises frem på EuroCucina 2024, er den nyeste modellen som tilbyr høy energieffektivitet til oppvask. Oppvaskmaskinen leveres med A/B-energimerking12 og har et WaterJet Clean™-system som gir intensiv rengjøring fra alle vinkler, og dermed forbedrer energieffektiviteten. Den opererer med et støynivå på bare 41 dB når Extra Silence-programmet er i bruk13. Gjennom SmartThings-tilkoblingen kan brukere dessuten spare ekstra energi. Ved hjelp av kunstig intelligens overvåker SmartThings AI Energy-modus14 proaktivt strømforbruket og forutsier dets pågående bruk. Brukere kan slå på energisparemodus hvis den månedlige strømregningen ser ut til å overskride målet. Da bruker oppvaskmaskinen opptil 23 % mindre energi med programmet Pots & Pans15, ved å redusere temperaturen på hovedvasken og varmskylling, samtidig som programtiden forlenges. Kitchen Fit™ Sliding Door16 sørger for at oppvaskmaskinen integreres harmonisk i et moderne kjøkken. Takket være et skyvehengsel kan døren åpnes helt uten å måtte kutte sokkelen under, noe som betyr at bunnlinjen på døren sømløst fortsetter til skapdørene på kjøkkenet.

Kvalitet og samarbeid nå og inn i fremtiden

Samsung anstrenger seg for å beholde kvaliteten på produktene og for å sikre bedre resultater. Som sådan har det blitt utviklet teknologier for å bringe denne forpliktelsen til produktfunksjonene som AI Ecobubble™, redusere energibruken til vaskemaskinen og Less Microfiber™ Filter and Cycle, som reduserer utslipp av mikroplast i vannet fra vaskemaskinen17.

Som en del av sine fortsatte handlinger viser Samsung frem sin siste innsats for de besøkende på EuroCucina 2024. Selskapet fokuserer spesielt på samarbeidene ved bruk av SmartThings Energy. Samsung har deltatt aktivt i prosjekter som har som mål å skape et energieffektivt hjem etter hvert. SmartThings Energy integrerer disse prosjektene for å gi en konsolidert kontroll og overvåking av energibruk i hjemmet. Den kan også synkronisere til et program som Demand Response18 (DR), ved automatisk å justere tilkoblede apparaters modus når et DR-event utløses. Samsung er forpliktet til å utvide samarbeidet over hele verden for å hjelpe kundene med å gjøre fremskritt på veien mot en energieffektiv livsstil.

1 AI-baserte funksjoner tilgjengelig på utvalgte apparater.
2 AI-baserte funksjoner tilgjengelig på utvalgte apparater.
3 Må være koblet til SmartThings og registrert under samme Samsung-konto.
4 AI Vision Inside tilgjengelig gjennom Family Hubs AI-basert algoritme, som kan oppdateres med jevne mellomrom for å forbedre nøyaktigheten. De AI-baserte algoritmene kan generere ufullstendig eller feil informasjon.
5 For AI Home tilgjengelig på Bespoke AI Laundry Combo™: AI Opti™ Wash & Dry og Bixby tilgjengelig via AI Home bruker AI-basert algoritme. Våre AI-baserte algoritmer kan oppdateres med jevne mellomrom for å forbedre nøyaktigheten. En Wi-Fi-tilkobling og en Samsung-konto kreves.
6 Testresultatene er basert på en sammenligning av fabrikkinnstilt temperatur når du bruker AI Energy-modus og uten bruk av AI Energy-modus. Resultatene kan variere avhengig av bruksforholdene og mønstrene.
7 Tilgjengelig på Android- og iOS-enheter. En Wi-Fi-tilkobling og en Samsung-konto kreves.
8 SmartThings vil vise et varsel før du aktiverer lagringsalgoritmen i både "Maximum Mode" og "Custom Mode".
9 Basert på intern testing. Testforhold: Sammenligning av det faktiske matlagingsområdet som dekkes av spolen. Sammenligningsmodell: NZ84C605**K/U*(konvensjonell).
10 Basert på testing av Intertek av Mohs hardhetsklassifisering i henhold til ASTM C1895: Generelt keramisk glass = 5, Samsung Anti-Scratch Glass = 8. Til sammenligning, Diamant = 10, Murbor = 8, Jernspiker = 6. Testen innebærer å plassere en prøve på testeren, deretter installere spissen og sette vinkelen til 70°C. 200 g balansevekt legges på testeren, før prøven ripes med spissen 5 ganger og deretter rengjøres overflaten og sjekkes med det blotte øye for å se om en ripe er synlig.
11 DW7700B.12 DW60DG790***** har energiklasse A og DW60DG770/760***** har energiklasse B.
13 Basert på intern testing. Ved bruk av Extra Silence-programmet er støynivået 41dB med det tredje stativet installert.
14 Tilgjengelig på Android- og iOS-enheter. En Wi-Fi-tilkobling og en Samsung-konto kreves.
15 Basert på intern testing på en DDW24G9000APDA-modell for å måle energiforbruket til Auto-programmet med og uten bruk av AI Energy-modus, i samsvar med AHAM DW-1-2020 og AHAM DW-2-2020-standardene. Resultat: Auto-program = 748 Wh og Auto-program med AI Energy-modus = 482 Wh, som er en reduksjon på 35,5 %. Resultatene kan variere avhengig av de faktiske bruksforholdene. AI Energy-modus kan brukes med 7 vaskeprogrammer: Heavy, Delicate, Express 60, Plastic, Pots and pans, Night, og Auto.
16 Vekt for custom panel: 4.5-12 kg (Self adjusting).
17 Ved vask av kun syntetiske stoffer.
18 Demand Response (DR) er et program som gir flere former for insentiver til kunder som skifter strømbehov i rushtiden.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold