Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

For andre år på rad slipper Samsung en Fan Edition-telefon inspirert av de nyeste flaggskiptelefonene i Galaxy S-serien

Nå finner du Samsung Galaxy S21 FE i norske butikker

For andre år på rad slipper Samsung en Fan Edition-telefon inspirert av de nyeste flaggskiptelefonene i Galaxy S-serien. Samsung Galaxy S21 FE er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra fans og har de mest verdsatte funksjonene fra Galaxy S21 og Galaxy S21+, deriblant kamera, ytelse og skjerm. Samsung Galaxy S21 FE er nå tilgjengelig i butikker fra 8 190 NOK.

The Freestyle banebrytende teknologi viser underholdning i en kompakt og bærbar form. Den har auto-nivå, autofokus og auto key stone-funksjoner som skaper en utmerket seeropplevelse uansett hvor du er.

Samsung lanserer The Freestyle - en bærbar Smart TV-opplevelse

Samsung kunngjør i dag, i forkant av CES 2022, lanseringen av sin helt nye bærbare underholdningsenhet The Freestyle. Den tilbyr førsteklasses teknologi og fleksibilitet for forbrukere som ønsker å ta med seg video- og lydinnholdet sitt rundt i hjemmet, på ferie eller på jobb.

Det siste medlemmet i Galaxy S21-familien leverer kjente S21-funksjoner – som kraftfull ytelse og kameraoppsett av høyeste klasse – gjennom et raffinert og ikonisk design.

Møt S21 FE 5G: Flaggskipmodellen designet for alle

Samsung Electronics Co., Ltd. presenterer i dag Samsung Galaxy S21 FE 5G. Galaxy S21 FE 5G er en smarttelefon som leverer utvalgte favorittfunksjoner hos kunden fra Samsung Galaxy S21-serien i et avrundet format. Den er utstyrt med noen av de mest populære nyhetene fra Samsung Galaxy S21 – et iøynefallende design, kraftfull ytelse, proffkamera og et sømløst økosystem.

Som Samsungs toppmoderne skjerm tilbyr MICRO LED enestående bildekvalitet takket være 25 millioner mikrometer LED som individuelt produserer lys og farger, og skaper en oppslukende opplevelse gjennom imponerende dybde, levende farger og økt nivå av k

Samsung presenterer 2022 MICRO LED, Neo QLED og Lifestyle TV

Samsung presenterer i dag nye MICRO LED, Neo QLED og Lifestyle TV-er i forkant av CES 2022. Med fremskritt innen bilde- og lydkvalitet, flere skjermstørrelser, tilpassbart tilbehør og et oppgradert grensesnitt, tar 2022-skjermene oss nærmere virkeligheten med levende bilder og oppslukende lyder.

De tre nye skjermene Odyssey, Smart Monitor og High Resolution Monitor.

Samsung Electronics viser skjermlederskap på CES med sitt allsidige 2022-sortiment

Odyssey, Smart Monitor og High Resolution Monitor kombinerer fantastisk bildekvalitet med intuitive og brukervennlige funksjoner.
Samsung Electronics Co., Ltd. kunngjør i dag nye modeller i sin skjermserie som viser Samsungs lederskap innen denne sektoren. Det allsidige og nye utvalget leverer vakker bildekvalitet og intuitive funksjoner som gir forbrukerne flere valgmuligheter når de skal velg

Flerfunksjonell TV: The Frame er TV-en som smelter inn i rommet uansett hvor du plasserer den, og ser ut som et kunstverk når den er avslått. Foto: Samsung

Nordmenn ønsker interiør med flere funksjoner

Nordmenn ønsker å bytte ut interiøret med nye flerfunksjonelle produkter det neste året, viser en fersk undersøkelse fra Samsung. – I dag ønsker folk en TV med eget bildegalleri som gjør at den blir en del av interiøret, sier interiørekspert.

Samsung presenterer Galaxy Tab A8: Større skjerm, mer kraft og høyere ytelse

Samsung presenterer Galaxy Tab A8: Større skjerm, mer kraft og høyere ytelse

Samsung lanserer sin nye Galaxy Tab A8 – det kraftigste nettbrettet i A-serien til dags dato. Med imponerende skjermkvalitet i et tynt og lett design passer den for hele familien. Samsung Galaxy Tab A8 vil være tilgjengelig i norske butikker fra starten av januar 2022 i fargene Gray, Silver og Pink Gold fra 2590 kroner.

Avslapning: Nordmenn føler seg mindre stresset av å se på TV, ifølge en ny undersøkelse fra Samsung Nordic. Foto: Samsung

TV-en får nordmenn til å slappe av

Å se på TV har gjennom årene blitt sett på som en forstyrrende og altoppslukende aktivitet, men faktisk viser en fersk undersøkelse fra teknologiprodusenten Samsung Nordic at nordmenn kobler av foran TV-en.

Vi har nå kommet til den perioden hvor nordmenn stresser mer enn resten av året, og når behovet for å komme seg bort fra julestresset smyger frem, kan det være en god idé å benke seg fo

Samsungs produkter gir seerne et bredt tilbudet av innholdsapper, i tillegg til en lang rekke streamingtjenester.

Nå finner du HBO Max på din Samsung Smart TV

Nå er streamingtjenesten HBO Max1 tilgjengelig gjennom Samsungs Smart TV2. Med den nye plattformen kan nordmenn nyte en stor samling film- og serieklassikere, som Harry Potter, Friends eller Game of Thrones. Helt nyere serier som Gossip Girl og sesong tre av Succession vil være tilgjengelig.

Galaxy Book Pro 360 5G er som mobiltelefonen din – alltid tilkoblet og klar for neste oppgave.

Galaxy Book Pro 360 5G – Nå hos norske forhandlere

Det er tid for et nytt tilskudd i Samsungs PC-sortiment. Nå er Galaxy Book Pro 360 5G tilgjengelig hos utvalgte nordiske forhandlere – en laptop med høy ytelse for maksimal mobilitet og rask tilkobling.

Tidligere i år utvidet Samsung sitt PC-tilbud med modellene Samsung Galaxy Book, Galaxy Book Go, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360. Nå utvides Samsungs tilbud i Norden ytterligere med o

Make Life Better som illustrerer hvordan Samsungs løsninger og produkter samhandler med hverandre og kan forenkle hverdagen din

Samsung vil gjøre mandagen bedre med ny kampanje

Gjennom en ny kampanje vil Samsung Electronics Nordic vise hvordan deres innovative og brede produkttilbud kan forenkle menneskers hverdag, til og med dårlige dager. Kampanjen «Make Monday`s better» er utviklet i samarbeid med BBDO Nordics.

Vis mer