Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Møt nye Odyssey Neo G7 43" – den første flate Mini-LED-gamingskjermen fra Samsung

Møt nye Odyssey Neo G7 43" – den første flate Mini-LED-gamingskjermen fra Samsung

Samsung kunngjorde i dag den globale lanseringen av Odyssey Neo G7, selskapets første flate Mini-LED-modell, som legger til en ny formfaktor til den industriledende Odyssey-serien. Den nye monitoren leverer en stor skjerm designet for å gi spillere et mer omfattende utvalg av syn og detaljer – og inviterer dem inn i spillverdenen deres med naturtro bildekvalitet.

[Invitasjon] Galaxy Unpacked 2023: Share the Epic

[Invitasjon] Galaxy Unpacked 2023: Share the Epic

1. februar vil Samsung Electronics holde et fysisk Unpacked-arrangement i San Francisco, for første gang på tre år. Arrangementet begynner klokken 10.00 PST. Bli med oss ​​som en av de første til å få med deg Samsungs nye Galaxy-innovasjoner. Arrangementet vil bli direktestrømmet på Samsung.com, Samsungs Nyhetsrom og Samsungs Youtube-kanal.

Et helt nytt nyhetsrom – besøk Samsung Newsroom Norge og hold deg oppdatert

Samsung Electronics lanserer nyhetsrom i Norge

Samsung Electronics lanserer i dag Samsung Newsroom Norge. Det nye nyhetsrommet fungerer nå som deres offisielle nyhetskilde i det norske markedet, og for lokale medier og forbrukere.

Samsung Electronics Co, Ltd. har inngått samarbeid med TikTok og lanserer StemDrop

Samsung og TikTok lanserer ny musikkplattform

Den nye funksjonen i TikTok, kalt StemDrop, gir brukere av TikTok muligheten til å oppdage ny musikk og starte globale musikksamarbeid. I forbindelse med lanseringen slipper Max Martin også en eksklusiv singel som TikTok-brukere kan produsere sine egne versjoner av.
Oslo, Norge – 19. oktober 2022 – Samsung Electronics Co, Ltd. har inngått samarbeid med TikTok og lanserer StemDrop, en ny musikkp

Samsung Electronics presenterer ny bærekraftstrategi

Samsung Electronics presenterer ny bærekraftstrategi

Samsung Electronics presenterer nå en ny bærekraftstrategi med globale forpliktelser og strategier for bruk av flere fornybare energikilder. Målet er å oppnå netto nullutslipp av karbondioksid. Samsung vil også investere i og forske på ny teknologi, blant annet for å utvikle mer energieffektive produkter og øke gjenbruket av vann.

Vis mer