Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Samsung lanserer smarte LED-pærer

Samsung lanserer smarte LED-pærer

Under Light + Building-messen som gikk av stabelen i Frankfurt i begynnelsen av april presenterte Samsung sine siste nyheter innenfor LED-lyspærer: To smarte LED-lamper der den ene styres via bluetooth og den andre via Wi-Fi.

Samsung Galaxy S5 endelig i butikk

Samsung Galaxy S5 endelig i butikk

Fredag 11. april slippes Samsung Galaxy S5 i norske butikker. Galaxy S5 går tilbake til utgangspunktet og fokuserer på å levere det som er viktigst for deg.

Samsung lanserer den sosiale mobilen Galaxy Ace Style

Samsung lanserer den sosiale mobilen Galaxy Ace Style

Nå kommer Samsungs nye smarttelefon Galaxy Ace Style til Norge. Den smarte telefonen er utrolig enkel i bruk, og er ideell for deg som bruker mye tid på sosiale medier. Enkel navigasjon gjør at du raskt og enkelt kan dele bilder og kommentarer rundt det som skjer i livet ditt.

TV-verden er ikke lenger flat – her er årets nye modeller fra Samsung

TV-verden er ikke lenger flat – her er årets nye modeller fra Samsung

Når Samsungs nye TV-modeller presenteres, er det et like sikkert vårtegn som at fuglene synger. Årets modeller, som ble introdusert under CES i januar, kommer til norske butikker i slutten av april. Her får du en oversikt over årets TV-er fra Samsung, og alle de smarte nyhetene.

Samsung GalaxyTab 4 har landet

Samsung GalaxyTab 4 har landet

Samsung presenterer i dag nye Galaxy Tab 4, den nyeste generasjonen i Galaxy Tab-serien. Serien består av tre tablets som dekker hele familiens behov, fra lek og avkobling, til jobb og produktivitet. Som tidligere serier kommer Galaxy Tab 4 i størrelsene 10,1 tommer, 8 tommer og 7 tommer.

Samsung lanserer årets toppmodell – en buet Ultra HD TV

Oslo 2. april 2014 – I år starter en ny æra i TV-verden. For første gang noensinne lanserer Samsung en TV med buet skjerm som også er ekstremt høyoppløst. Den nye buede UHD-TV-en når norske butikker i midten av april.

Samsung belønner den norske innsatsen i Paralympics

Som offisiell partner for Paralympics ønsker Samsung å belønne den norske troppens bragder i Sochi, og spesielt gullet til deres samarbeidspartner Mariann Vestbøstad Martinsen. Samsung donerer derfor 50 000 kroner til Norges Idrettsforbund, øremerket idrett for funksjonshemmende.

Samsung lanserer nye Chromebook 2

Samsung lanserer nye Chromebook 2

Nå presenterer Samsung oppfølgeren til suksessen Chromebook. De nye modellene i serien Chromebook 2 retter seg mot bedriftsmarkedet. De lanseres i størrelsene 11,6 og 13,3 tommer, og i fargene svart, hvit og sølv. Den største modellen er utstyrt med skjerm i full-HD. De nye modellene har forbedret ytelse, økt batteritid og et eksklusivt utseende.

Samsung utvikler KNOX for å møte nye bedriftsbehov

Samsung lanserer i dag KNOX 2.0 som er utviklet for å yte enda bedre sikkerhet for bedrifter. KNOX 2.0 tilbyr en rekke sikkerhetsforbedringer og en forbedret brukeropplevelse. De nye funksjonene gir bedre støtte til IT-avdelinger som ønsker høy sikkerhet for sine Bring Your Own Device-strategier.

Vis mer