Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Samsung Galaxy S6 edge: Ny teknologi hjelper deg med vett og etikett

Samsung Galaxy S6 edge: Ny teknologi hjelper deg med vett og etikett

Å ta telefonen, sende sms eller hele tiden kaste blikket på din smarttelefon kan oppfattes som frekt i sosiale situasjoner. Det kjenner nok de fleste av oss til allerede, men Samsungs undersøkelser beviser at det er tilfellet* fra Samsung. Denne innsikten leder til funksjonen People Edge på Samsung Galaxy S6 edge.

​Samsung and IKEA Are Accelerating the Growth of Wireless Charging Experience

I forbindelse med lanseringen av Samsung Galaxy S6 og S6 Edge påskynder Samsung og IKEA tilveksten av Wireless Charging Experience i hjemmet. Ved å koble den avanserte teknologien i Samsungs nye smarttelefoner med IKEAs nye kolleksjon, innledes en ny era for trådløs ladning og tilkoblingsmuligheter som gjør forbrukernes liv enklere og mer oppkoblet.

Samsung Announces Samsung Pay, A Groundbreaking Mobile Payment Service

I dag på MWC i Barcelona presenterte Samsung en ny mobil betalingstjeneste, Samsung Pay. Med Samsung Pay får forbrukerne en lettanvendelig og trygg betalingstjeneste som er mer tilgjengelig for kjøpere og forbrukere enn noensinne. Samsung Pay kan brukes på eksisterende betalingsterminaler, muliggjort av en ny egenutviklet teknologi.

Nye Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 edge – håndverk i glass og metall

Nye Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 edge – håndverk i glass og metall

​BARCELONA, Spania – 1. mars 2015 – På Samsung Galaxy Unpacked 2015 presenterte Samsung i dag sine nye flaggskiptelefoner Galaxy S6 og Galaxy S6 edge. Ved å kombinere førsteklasses materialer med den mest avanserte Samsung-teknologien settes en ny standard for design, håndverk og ytelse for en uslåelig opplevelse.

Nå kommer Samsungs nye kjøkkenserie Chef Collection til Norge

Nå kommer Samsungs nye kjøkkenserie Chef Collection til Norge

I 2015 vil Samsung forandre hvordan du oppbevarer og lager maten din. Den nye kjøkkenserien Chef Collection er et resultat av Samsung sin lidenskap for innovasjon, i kombinasjon med inspirasjon og kunnskap fra stjernekokker rundt om i verden.

Vis mer