Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Bidrag som monner for Lær Kidsa Koding

Bidrag som monner for Lær Kidsa Koding

​Endelig er ferien over, og kidsa i kodeklubber over hele landet kan fortsette å lære mer om programmering. I 2015 skal teknologi-initiativet Lær Kidsa Koding tilby kurs til enda flere ivrige elever. Elektronikkgiganten Samsung har gått inn som langsiktig samarbeidspartner, og gjør det mulig for grasrot-organisasjonen å gjøre sin første betalte ansettelse.

Samsung Galaxy A5 og A3 snart i norske butikkhyller

Samsung Galaxy A5 og A3 snart i norske butikkhyller

30. januar fylles butikkhyllene med Samsungs to nye smarttelefoner, Galaxy A5 og Galaxy A3. Fra og med i dag kan du forhåndsbestille en av de stilfulle telefonene, som har smarte funksjoner for sosiale medier. Telefonene har et ytre dekket i metall, og er laget spesielt for å passe yngre brukere som enkelt vil kunne fange hverdagens fine øyeblikk og dele i sosiale medier.

Én av fem har blitt dumpet med SMS

​Hver femte nordmann mellom 18 og 24 år har brukt SMS til å slå opp med noen, og en av ti har gjort det over sosiale medier. Samtidig benytter vi stadig mer digital kommunikasjon til flørting, og nordmenn flest synes at teknologien er med på å bringe oss nærmere hverandre. Det kommer frem i en ny undersøkelse gjort på vegne av Samsung.

Store muligheter i lite format – ny butikkskjerm fra Samsung

Store muligheter i lite format – ny butikkskjerm fra Samsung

”Alt skal bort, halv pris, tre for to, romjulssalg!”. Nå kan du kommunisere akkurat hva du vil til dine kunder. Men glem røde ekstrapriser skrevet for hånd med tusj på store skilt. Nå lanserer Samsung en ny digital skjerm i størrelsene 10,1 tommer og 21,5 tommer - perfekt for å påvirke kjøpsbeslutninger ved hyllene.

Samsung åpnet sin første ”superstore” i Norge

Samsung åpnet sin første ”superstore” i Norge

Samsung Electronics Co., Ltd satser stort i det norske markedet, og åpnet i går sin første flaggskipbutikk i Norge, Samsung Experience Store på CC Vest. ¬Åpningen skjedde formelt ved at butikken ble pakket opp som en spennende førjulspresang av de fremmøtte.

Samsung gjør det lettere å lage restaurantmat hjemme

Samsung gjør det lettere å lage restaurantmat hjemme

Samsung lanserer igjen et spennende produkt som denne gangen bringer restaurantfølelsen hjem i stua til folk. Ved hjelp av den nyeste dobbelovnen i NV7000H-serien til Samsung kan du nå lage flere retter samtidig uten å måtte låne plass av naboen.

Lanserer nytt samarbeid:  Mehackit tar skolelever inn i teknologiens verden  med støtte av Samsung teknologi

Lanserer nytt samarbeid: Mehackit tar skolelever inn i teknologiens verden med støtte av Samsung teknologi

På den store Slush-konferansen i Helsinki lanserte Samsung i dag samarbeidsavtalen med det finske teknologi & skole-initiativet Mehackit. Samarbeidet gjør det mulig for Mehackit å videreutvikle kursene sine, og kunne tilby kursene til langt flere entusiastiske elever over hele Finland. Eksport til resten av Norden er også en mulighet som nå kan virkeliggjøres .

Vis mer