Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Programvareoppdateringen er tilgjengelig via Galaxy Wearable-appen for Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic allerede i dag

Galaxy Watch4-serien oppdateres med nye og forbedrede funksjoner

I forbindelse med lanseringen av Samsungs siste flaggskiptelefoner, den nye Galaxy S22-serien, og slipp av Galaxy Tab S8-serien oppdateres nå også programvaren for Samsung Galaxy Watch4. Den nye oppdateringen av Galaxy Watch4 tilbyr forbedrede funksjoner for velvære og helse samt en rekke nye tilpasningsmuligheter.

Galaxy Tab S8-serien fungerer sømløst med hele Samsung Galaxy-økosystemet. Det innebærer at du får fleksibiliteten til å velge din egen mobilopplevelse og enkelt kan bruke Samsung Galaxy-enheter sammen med hverandre.

Samsung lanserer Galaxy Tab S8-serien: den største og mest allsidige serien hittil.

Parallelt med lanseringen av Samsung Galaxy S22-serien, lanserer Samsung også sin nye serie premiumnettbrett, Galaxy Tab S8 og S8+, og det første Tab S8 Ultra-nettbrettet noensinne. Sofistikert maskinvare, førsteklasses produktivitetsfunksjoner og det sømløse økosystemet Samsung Galaxy-brukere forventer, kombineres nå i et enda mer bærbart produktivitetsnettbrett.

Bespoke Jet™ veier 1,44 kg, er lett å manøvrere og smidig å plukke frem – både for raskt rengjøring og støvsuging av hele hjemmet.

Samsung lanserer ny støvsuger – Bespoke Jet

Den elegante trådløse støvsugeren kommer i tre stilfulle farger, og sikrer en kraftfull og hygienisk rengjøring sammen med tilhørende Clean Station™. Bespoke Jet vil være tilgjengelig i Norden under andre kvartal i 2022.

For andre år på rad slipper Samsung en Fan Edition-telefon inspirert av de nyeste flaggskiptelefonene i Galaxy S-serien

Nå finner du Samsung Galaxy S21 FE i norske butikker

For andre år på rad slipper Samsung en Fan Edition-telefon inspirert av de nyeste flaggskiptelefonene i Galaxy S-serien. Samsung Galaxy S21 FE er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra fans og har de mest verdsatte funksjonene fra Galaxy S21 og Galaxy S21+, deriblant kamera, ytelse og skjerm. Samsung Galaxy S21 FE er nå tilgjengelig i butikker fra 8 190 NOK.

The Freestyle banebrytende teknologi viser underholdning i en kompakt og bærbar form. Den har auto-nivå, autofokus og auto key stone-funksjoner som skaper en utmerket seeropplevelse uansett hvor du er.

Samsung lanserer The Freestyle - en bærbar Smart TV-opplevelse

Samsung kunngjør i dag, i forkant av CES 2022, lanseringen av sin helt nye bærbare underholdningsenhet The Freestyle. Den tilbyr førsteklasses teknologi og fleksibilitet for forbrukere som ønsker å ta med seg video- og lydinnholdet sitt rundt i hjemmet, på ferie eller på jobb.

Det siste medlemmet i Galaxy S21-familien leverer kjente S21-funksjoner – som kraftfull ytelse og kameraoppsett av høyeste klasse – gjennom et raffinert og ikonisk design.

Møt S21 FE 5G: Flaggskipmodellen designet for alle

Samsung Electronics Co., Ltd. presenterer i dag Samsung Galaxy S21 FE 5G. Galaxy S21 FE 5G er en smarttelefon som leverer utvalgte favorittfunksjoner hos kunden fra Samsung Galaxy S21-serien i et avrundet format. Den er utstyrt med noen av de mest populære nyhetene fra Samsung Galaxy S21 – et iøynefallende design, kraftfull ytelse, proffkamera og et sømløst økosystem.

Som Samsungs toppmoderne skjerm tilbyr MICRO LED enestående bildekvalitet takket være 25 millioner mikrometer LED som individuelt produserer lys og farger, og skaper en oppslukende opplevelse gjennom imponerende dybde, levende farger og økt nivå av k

Samsung presenterer 2022 MICRO LED, Neo QLED og Lifestyle TV

Samsung presenterer i dag nye MICRO LED, Neo QLED og Lifestyle TV-er i forkant av CES 2022. Med fremskritt innen bilde- og lydkvalitet, flere skjermstørrelser, tilpassbart tilbehør og et oppgradert grensesnitt, tar 2022-skjermene oss nærmere virkeligheten med levende bilder og oppslukende lyder.

De tre nye skjermene Odyssey, Smart Monitor og High Resolution Monitor.

Samsung Electronics viser skjermlederskap på CES med sitt allsidige 2022-sortiment

Odyssey, Smart Monitor og High Resolution Monitor kombinerer fantastisk bildekvalitet med intuitive og brukervennlige funksjoner.
Samsung Electronics Co., Ltd. kunngjør i dag nye modeller i sin skjermserie som viser Samsungs lederskap innen denne sektoren. Det allsidige og nye utvalget leverer vakker bildekvalitet og intuitive funksjoner som gir forbrukerne flere valgmuligheter når de skal velg

Flerfunksjonell TV: The Frame er TV-en som smelter inn i rommet uansett hvor du plasserer den, og ser ut som et kunstverk når den er avslått. Foto: Samsung

Nordmenn ønsker interiør med flere funksjoner

Nordmenn ønsker å bytte ut interiøret med nye flerfunksjonelle produkter det neste året, viser en fersk undersøkelse fra Samsung. – I dag ønsker folk en TV med eget bildegalleri som gjør at den blir en del av interiøret, sier interiørekspert.

Samsung presenterer Galaxy Tab A8: Større skjerm, mer kraft og høyere ytelse

Samsung presenterer Galaxy Tab A8: Større skjerm, mer kraft og høyere ytelse

Samsung lanserer sin nye Galaxy Tab A8 – det kraftigste nettbrettet i A-serien til dags dato. Med imponerende skjermkvalitet i et tynt og lett design passer den for hele familien. Samsung Galaxy Tab A8 vil være tilgjengelig i norske butikker fra starten av januar 2022 i fargene Gray, Silver og Pink Gold fra 2590 kroner.

Vis mer