Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Samsung Electronics lanserer Business Core™ Printing Solutions for SMB

Samsung Electronics lanserer nå Business Core™ Printing Solutions for små og mellomstore bedrifter(SMBs). Løsningen innebærer at du kan skrive ut uten å være avhengig av en lokal server, og er designet for å øke effektiviteten og fleksibiliteten på arbeidsplassen.

Samsungs monitorer vinner av tre SEAD Global Awards

Samsungs monitorer vinner av tre SEAD Global Awards

Samsung er stolte av å ha vunnet tre prestisjefylte SEAD Global Awards for energieffektive produkter. Utmerkelsen deles ut av Super-efficient Equipment and Appliance Deployment (SEAD) Initiative, et multinasjonalt samarbeid med mål om å fremme utviklingen av energieffektive produkter på globalt nivå.

Samsung Galaxy Gear til blant annet Galaxy S III, S4, Note II

Samsung Galaxy Gear til blant annet Galaxy S III, S4, Note II

Med en Samsung Galaxy Note 3 og Galaxy Gear kan du ha mobilens funksjoner på armen i stedet for i vesken. Snart blir dette også mulig med andre populære smarttelefoner fra Samsung. Mobilkommunikasjon har aldri vært enklere eller morsommere.

Samsung Galaxy S4 med 4G+ lanseres nå

Samsung Galaxy S4 med 4G+ lanseres nå

Nå lander Galaxy S4 med 4G+ i Norge, en raskere versjon av favoritten Galaxy S4. Mobilen er en minst like trofast venn som Galaxy S4, som forstår hva som er viktig for deg og beriker livet ditt. Med en raskere prosessor og datahastighet sørger Galaxy S4 med 4G+ for at ting går raskt i hverdagen.

Energieffektiv tørketrommel fra Samsung

Energieffektiv tørketrommel fra Samsung

Samsung lanserer nå en tørketrommel med varmepumpeteknologi. Tørketrommelen er skånsom både mot miljøet, klærne og lommeboken din.

Ny nordisk undersøkelse: Nordmenn vil ha stor og smart TV

Nå kommer Smart-TV for fullt. Nordmenn har høy kjennskap til konseptet Smart-TV, og ønsker seg smarte tjenester som filmleie, internett og musikk på TV-en. I tillegg ønsker vi oss større TV-er og er villige til å betale mer enn våre nordiske naboer.

Samsung baner vei for skarpe kurver

Samsung baner vei for skarpe kurver

Samsung leder an inn i en ny æra av TV-titting og er først på det nordiske markedet med sin 55-tommer OLED-TV med buet skjerm.

Samsung unveils UHD OLED TV at IFA 2013

Samsung unveils UHD OLED TV at IFA 2013

Samsung Electronics Co., Ltd. showcased its Ultra High-Definition (UHD) OLED TV at IFA 2013, the largest consumer electronic trade show in Europe. The UHD OLED TV is a proof of concept that combines the fantastic detail of UHD with the brilliant contrast and colors of OLED.

IFA 2013: En verden av muligheter med Samsungs produktnyheter

Som vanlig presenterer Samsung mange nyheter på IFA. I går presenterte de sine store mobilnyheter, Galaxy Note 3 og bærbare Galaxy Gear som du har på håndleddet, samt Galaxy Note 10.1 2014 Edition. Som mange av Samsungs produkter er de alle utviklet for å forbedre dine daglige aktiviteter.

Samsung presenterer Galaxy Gear og Galaxy Note 3

Samsung presenterer Galaxy Gear og Galaxy Note 3

Berlin 4. september 2013 – Samsung Electronics presenterer i dag Galaxy Gear, det perfekte tilbehøret i hverdagen, og den siste oppdateringen i Note-serien, Galaxy Note 3.

Vis mer