Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

TV-verden er ikke lenger flat – her er årets nye modeller fra Samsung

TV-verden er ikke lenger flat – her er årets nye modeller fra Samsung

Når Samsungs nye TV-modeller presenteres, er det et like sikkert vårtegn som at fuglene synger. Årets modeller, som ble introdusert under CES i januar, kommer til norske butikker i slutten av april. Her får du en oversikt over årets TV-er fra Samsung, og alle de smarte nyhetene.

Samsung GalaxyTab 4 har landet

Samsung GalaxyTab 4 har landet

Samsung presenterer i dag nye Galaxy Tab 4, den nyeste generasjonen i Galaxy Tab-serien. Serien består av tre tablets som dekker hele familiens behov, fra lek og avkobling, til jobb og produktivitet. Som tidligere serier kommer Galaxy Tab 4 i størrelsene 10,1 tommer, 8 tommer og 7 tommer.

Samsung lanserer årets toppmodell – en buet Ultra HD TV

Oslo 2. april 2014 – I år starter en ny æra i TV-verden. For første gang noensinne lanserer Samsung en TV med buet skjerm som også er ekstremt høyoppløst. Den nye buede UHD-TV-en når norske butikker i midten av april.

Samsung belønner den norske innsatsen i Paralympics

Som offisiell partner for Paralympics ønsker Samsung å belønne den norske troppens bragder i Sochi, og spesielt gullet til deres samarbeidspartner Mariann Vestbøstad Martinsen. Samsung donerer derfor 50 000 kroner til Norges Idrettsforbund, øremerket idrett for funksjonshemmende.

Samsung lanserer nye Chromebook 2

Samsung lanserer nye Chromebook 2

Nå presenterer Samsung oppfølgeren til suksessen Chromebook. De nye modellene i serien Chromebook 2 retter seg mot bedriftsmarkedet. De lanseres i størrelsene 11,6 og 13,3 tommer, og i fargene svart, hvit og sølv. Den største modellen er utstyrt med skjerm i full-HD. De nye modellene har forbedret ytelse, økt batteritid og et eksklusivt utseende.

Samsung utvikler KNOX for å møte nye bedriftsbehov

Samsung lanserer i dag KNOX 2.0 som er utviklet for å yte enda bedre sikkerhet for bedrifter. KNOX 2.0 tilbyr en rekke sikkerhetsforbedringer og en forbedret brukeropplevelse. De nye funksjonene gir bedre støtte til IT-avdelinger som ønsker høy sikkerhet for sine Bring Your Own Device-strategier.

Enkelt å skrive ut med Samsungs ProXpress

Enkelt å skrive ut med Samsungs ProXpress

På EU Forum 2014 i Malaga har Samsung i dag lansert en ny serie mobile skrivere som kombinerer NFC og Wi-Fi direct-teknologi. Serien inneholder monolaserskriveren ProXpress M2880 og fargelaserskriveren ProXpress C1860.

Vis mer