Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Samsung QN900B

Samsung presenterer nye Neo QLED-, Lifestyle- og OLED TV-modeller

2022-serien tilbyr mer avansert skjermteknologi, funksjoner og design for en oppslukende seeropplevelse.
NB! Hele pressemeldingen kan lastes ned som PDF ved å klikke på "Mediebank" over pressemeldingen.

Oslo – 17. mars 2022: Samsung Electronics presenterer nå sitt nye TV-sortiment for 2022. Serien består av Neo QLED 8K-serien, Lifestyle TV-er og den nye Samsung OLED-modellen. De siste i

Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G: Galaxy A-serien er utformet for å være moderne, funksjonell og bærekraftig.

Samsung lanserer Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G

I dag presenteres Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G, som skal levere en komplett mobilopplevelse med de siste Samsung Galaxy-innovasjonene til en fordelaktig pris.

Den nye Galaxy A-serien er drevet av en helt ny prosessor, i kombinasjon med Galaxys AI-kamera, stor og smidig skjerm, opp til to dagers batteritid1 , mulighet for 5G-tilkobling2, et pent og tynt design samt avanserte tilkoblede op

Galaxy A13 kommer i fargene Black, White og Blue, og er tilgjengelig hos utvalgte utsalgssteder og på samsung.com

Samsung lanserer Galaxy A13

Samsung lanserer nå enda en mobil med stor skjerm, bra kamera og høy ytelse til en fordelaktig pris. Med Samsung Galaxy A13 vil enda flere få tilgang til Samsungs avanserte teknologier.

TV PÅ SOVEROMMET: Tidligere har TV-en blitt sett på som et forstyrrende element på soverommet, men de siste årene har den fått en helt annen rolle, ifølge Knut Eirik Bruvold-Rørnes, produktekspert i Samsung. Foto: Samsung Electronics Nordic.

Kvinner er mest positive til TV på soverommet

En undersøkelse fra Samsung Nordic om nordmenns interiørvaner viser at det er størst andel kvinner som ønsker seg TV på soverommet.
Hvorvidt man skal plassere TV-en på soverommet eller ikke har vært diskutert i årevis, og i en undersøkelse fra Samsung Nordic er det faktisk flere kvinner enn menn som vil ha TV på soverommet. På spørsmål om i hvilke rom de kunne tenke seg en TV, er det halvp

Programvareoppdateringen er tilgjengelig via Galaxy Wearable-appen for Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic allerede i dag

Galaxy Watch4-serien oppdateres med nye og forbedrede funksjoner

I forbindelse med lanseringen av Samsungs siste flaggskiptelefoner, den nye Galaxy S22-serien, og slipp av Galaxy Tab S8-serien oppdateres nå også programvaren for Samsung Galaxy Watch4. Den nye oppdateringen av Galaxy Watch4 tilbyr forbedrede funksjoner for velvære og helse samt en rekke nye tilpasningsmuligheter.

Galaxy Tab S8-serien fungerer sømløst med hele Samsung Galaxy-økosystemet. Det innebærer at du får fleksibiliteten til å velge din egen mobilopplevelse og enkelt kan bruke Samsung Galaxy-enheter sammen med hverandre.

Samsung lanserer Galaxy Tab S8-serien: den største og mest allsidige serien hittil.

Parallelt med lanseringen av Samsung Galaxy S22-serien, lanserer Samsung også sin nye serie premiumnettbrett, Galaxy Tab S8 og S8+, og det første Tab S8 Ultra-nettbrettet noensinne. Sofistikert maskinvare, førsteklasses produktivitetsfunksjoner og det sømløse økosystemet Samsung Galaxy-brukere forventer, kombineres nå i et enda mer bærbart produktivitetsnettbrett.

Bespoke Jet™ veier 1,44 kg, er lett å manøvrere og smidig å plukke frem – både for raskt rengjøring og støvsuging av hele hjemmet.

Samsung lanserer ny støvsuger – Bespoke Jet

Den elegante trådløse støvsugeren kommer i tre stilfulle farger, og sikrer en kraftfull og hygienisk rengjøring sammen med tilhørende Clean Station™. Bespoke Jet vil være tilgjengelig i Norden under andre kvartal i 2022.

Vis mer