Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Informasjon om Note7 og flyvninger

Som følge av tilbakekallingen av samtlige Note7 telefoner har det i enkelte tilfeller blitt innført restriksjoner knyttet til å ta med Note7 ombord på fly.
Selvom salget av Note7 ikke ble startet i Norden, kan det likevel finnes telefoner også her. Vi forstår at forbudet mot Note7 skaper utfordringer, men våre kunders sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi samarbeider nå med flyplasser og flyse

Oppdatering om Galaxy Note7

  Samsung ber kundene om unnskyldning


Selv om salget av Galaxy Note7 ikke har startet i butikker i Norge, oppfordrer Samsung kunder som eventuelt har en Galaxy Note7 til å sikkerhetskopiere sine data, skru av telefonen og slutte å bruke enheten. Vi vil også være tydelige på at dette kun gjelder Galaxy Note7 og ingen øvrige produkter.
Samsung jobber tett med operatører og forhandlere

Samsung 960 PRO og EVO – kraftige SSD-kort for NVMe

Samsung 960 PRO og EVO – kraftige SSD-kort for NVMe

Samsung 960 PRO og 960 EVO SSD gir uovertruffen kapasitet og ytelse. Samsung lanserer nå 960 PRO og EVO, to kraftige SSD-er (Solid State Drive) med høy kapasitet, ytelse og med den mer robuste programvaren Samsung Magician.

Oppdatering om Galaxy Note7

Tidligere denne måneden stoppet vi salget av Galaxy Note7 og presenterte et utvekslingsprogram for Galaxy Note7 - http://www.samsung.com/no/note7exchange/for å erstatte alle produkter. Selv om det kun har vært få rapporterte tilfeller – og ingen i Europa – er våre kunders sikkerhet vår hovedprioritet og vi vil gjøre alt vi kan for å gi våre kunder best mulig støtte.

Samsung lanserer oppdaterte retningslinjer for Samsung Galaxy Note7-kunder

For litt over en uke siden lanserte Samsung et globalt program for å bytte ut Galaxy Note7 for å være føre var grunnet forhold knyttet til battericellen. Etter dette har vi arbeidet hardt for at kundene raskt skal få erstatningsprodukter, og vi har jobbet for å redusere ulempene for kundene.
I løpet av forrige uke har vi opplevd at kundene fremdeles er bekymret, og vi ønsker derfor å understrek

Brukeropplevelsen i fokus for Samsung på IFA-messen

Berlin, Tyskland – 31 august 2016 – På Samsungs pressekonferanse i Berlin fikk vi i dag se hvordan selskapet jobber for å skape den beste brukeropplevelsen for sine kunder. Dette ble gjort ved å vise frem nye produkter og partnerskap på det europeiske markedet, innenfor hvitevarer, TV og underholdning. Under pressekonferansen ble det fokusert på hvordan alt Samsung utvikler kommer ut i fra et genu

Vis mer