Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Snart lanseres gaming-apper, deriblant Xbox, på Samsungs Smart TV-er.

Samsung lanserer nye gaming-apper i Smart Hub 2022

I løpet av den første uken i juli lanseres gaming-apper på Samsungs Smart TV-er. NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia og Xbox er noen av appene som blir tilgjengelige for skybasert spilling.

Oslo, Norge – 27. juni, 2022 – Samsung Nordic meddeler at gaming-apper, blant annet Xbox, lanseres på utvalgte 2022 Smart TV-er og Smart Monitor. Appene blir tilgjengelige via en programvareoppdatering so

DIGITAL SIKKERHET: Rapporten Digital Nærkontakt – nordmenns syn på digital sikkerhet viser at bevisstheten om digitale risikoer er lav blant nordmenn.

Ny rapport: 1,1 millioner har blitt utsatt for sikkerhetsbrudd – men få er bekymret


Vi håndterer økonomien, jobber og opprettholder sosiale relasjoner på mobilene våre. Sammen med banken og lommeboken, har også legen og helsetjenestene flyttet inn på denne enheten. Men bevisstheten om digitale risikoer er lav blant nordmenn. Det viser Samsung Electronics Nordics nye rapport Digital Nærkontakt – nordmenns syn på digital sikkerhet.

Med samfunnets økende digitale tilst

Tre tips til et mer produktivt hjemmekontor

Tre tips til et mer produktivt hjemmekontor

På hjemmekontoret blir forstyrrelsene ofte mange, mens de produktive arbeidstimene blir få. Ifølge ekspert Thomas Råge i Samsung Nordic kan teknologi være den største distraksjonen inntil vi klarer å utnytte den effektivt.

Oslo – 26. april 2022 – En ny undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av Samsung Electronics Nordics tyder på at flere nordmenn møter utfordringer på hjemmekontoret

Ny rapport: 54 000 nordmenn vil leve livene sine i metaverse

Ny rapport: 54 000 nordmenn vil leve livene sine i metaverse

Ifølge Samsungs nyeste rapport Digital Nærkontakt – Nordmenns syn på metaverse, kan opptil 54 000 nordmenn tenke seg å leve hele livet i en digital virkelighet, kalt metaverse. 

Tenk deg å kombinere alt som finnes på internett og det virkelige liv, i ett felles dataspill. Du kan handle mat, klær, jobbe, holde kontakt og møte familie og venner, legge inn bud på eiendommer, gå på visninger,

Rapporten Digital Nærkontakt er laget av Samsung Electronics Nordic for å forstå nordmenns kunnskapsnivå og interesse for nye teknologier og sikkerhet.

Ny rapport: Lite kunnskap om NFT i Norge – men interessen øker

Begrepet NFT har gjort seg kjent gjennom digital kunst som har blitt solgt for vanvittige summer de siste årene, likevel har nordmenn generelt lav kunnskap om den nye milliardindustrien. Kunnskapsgapet er enda større når man ser på aldersgrupper og kjønn. Dette og mer viser Samsung Electronics Nordics nye rapport Digital Nærkontakt – nordmenns syn på NFT.

OPPTATT AV LYD: De fleste nordmenn mener lyden er viktig når de ser på TV.  Bildet viser en Neo QLED 8K TV fra Samsung, utstyrt med en Slim Soundbar.

Ny undersøkelse: Nordmenn spesielt opptatt av god TV-lyd

Vi er mer opptatt av lydkvalitet enn både danskene og svenskene. Særlig de over 60 mener god lyd er spesielt viktig.

Utviklingen innen TV går raskt, og bildekvaliteten blir stadig mer imponerende. Men selv om bildet er viktig viser en fersk undersøkelse av nordmenn også legger stor vekt på lyden i TV-en.
7 av 10 nordmenn mener lydkvaliteten er viktig eller svært viktig når de skal se på

Her er Samsungs vårnyheter

Her er Samsungs vårnyheter

I løpet av våren har Samsung presentert en rekke nyheter. Alt fra høyteknologiske støvsugere til nye telefoner i vårlige farger. Uansett hvordan du planlegger å nyte våren finnes det noe for deg.

Samsung Bespoke Jet
Gjennomfør vårrengjøringen med stil og få den kjedelige jobben unnagjort med den lekre skaftstøvsugeren Samsung Bespoke Jet.

Bespoke JetTM er en stilren trådløs støvs

 EFFEKTIV: Bespoke Jet fra Samsung vektlegger et flott design med effektiv og enkel rengjøring.

Så sjeldent støvsuges det i norske hjem

Våren står for tur og tiden er inne for å rydde og rengjøre hjemmet. Samtidig tyder en fersk undersøkelse fra Samsung Nordic på at mange nordmenn setter støvsuging langt ned på prioriteringslisten.

Vis mer