Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Samsung Galaxy Note9

Nye Galaxy Note9 – Samsungs kraftigste smarttelefon noensinne

Med Samsung Galaxy Note9 lanserer Samsung sin kraftigste smarttelefon noensinne. Batteriet er større, internminnet og lagringsplassen er utvidet og S Pen er nå koblet til telefonen via Bluetooth. Note9 har alt for brukeren som lever et digitalt liv og som krever det aller beste i både ytelse og bruk.

Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5

Samsung lanserer to nye nettbrett for hele familien - Galaxy Tab S4 og Galaxy Tab A 10.5

Galaxy Tab S4 bygger på ny innovasjon i kombinasjon med videreutvikling av det beste hos forgjengeren, utviklet for å bli hjertet i det digitale hjemmet. Nyheter som Daily Board, en større skjerm, lengre batteritid, fire høyttalere med Dolby Atmos samt muligheten til å enkelt bytte mellom opptil åtte brukere gjør den til midtpunktet for hele familiens underholdning. Samsung lanserer også det mer p

Samsung gjør intelligent og brukervennlig IoT til virkelighet

Samsung gjør intelligent og brukervennlig IoT til virkelighet

​Oslo, 9. januar 2018 – Samsung Electronics co., Ltd presenterte i går sin visjon og strategi for en intelligent «Internet of Things» (IoT) opplevelse under Consumer Electronics Show (CES). Med nye innovative produkter viser Samsung at den tilkoblede hverdagen kan bli en realitet for forbrukerne, både hjemme, på kontoret og på farten.

Samsung forbedrer Knox for bedriftsmarkedet

Samsung annonserer i dag et nytt samarbeid med distributørene Telefast, Brightstar, Tech Data og Ingram Micro Mobility. Samarbeidet skal bidra til en effektiv og tidsbesparende integrasjon av sikkerhetsløsningen Knox for Samsungs B2B kunder.

Vis mer