Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Nordmenn er reddest i norden

Nordmenn er reddest i norden

Fire av ti nordmenn oppgir at de har en overdreven, irrasjonell frykt, og nesten seks av ti mener denne frykten påvirker hverdagen og hindrer dem i å gjøre forskjellige aktiviteter. Samtidig oppgir over halvparten at de ønsker hjelp til å lindre frykten. Dette viser en ny nordisk undersøkelse på oppdrag fra Samsung, som tester hvordan bruk av Virtuell Realitet (VR) kan hjelpe med å lindre frykt.

Verdens første gaming-vaskeri – hvor skittentøy blir til timer med spill

Verdens første gaming-vaskeri – hvor skittentøy blir til timer med spill

De fleste foreldre kan kjenne seg igjen i at det er vanskelig å få barna til å hjelpe til med husvasken. Den konstante tilgangen på spill, filmer og annen digital underholdning kan gjøre det vanskelig å motivere barna til å ta oppvasken og vaske huset. Samsung ville se om det var mulig å snu trenden ved å bruke innovativ teknologi. Resultatet ble LANdry – der valutaen for å game er skittentøy.

New Mills AFC

Harry Redknapp trener Englands dårligste lag ved hjelp av kunstig virkelighet (VR)

Kunstig virkelighet (Virtual Reality) gir oss en virkelighetsnær opplevelse og muligheten til å delta på arrangementer og oppleve begivenheter på en helt ny måte. Men kan det hjelpe det som offisielt har blitt kåret til Englands dårligste fotballag? Samsung får hjelp av den britiske fotballegenden Harry Redknapp for å gi dem den beste motivasjonstalen noensinne.

Charlie og gründer-fabrikken

Norge har fått én gullbillett til Silicon Valley og Googles kreative yngleplass. Anita var Norges første deltaker, nå er hun hjemme igjen med kreativ og teknologisk kompetanse i verdensklassen, nettverk i verdens største investor-miljø og en gratisplass til én heldig nordmann.

Samsung lanserer Galaxy S7, Galaxy S7 edge og Gear 360 - en enklere digital hverdag

Samsung lanserer Galaxy S7, Galaxy S7 edge og Gear 360 - en enklere digital hverdag

Barcelona - 21. februar 2016 – I dag, på Samsung Galaxy Unpacked 2016, presenterte Samsung to nye flaggskipstelefoner og det nye 360-graders kamera. Samsung fortsetter å utvikle produkter for den digitale livsstilen og produktene vil endre hvordan vi omgås, deler opplevelser, og organiserer våre liv.

 Samsung to release Gear S2 classic 3G with GSMA Compliant eSIM

Samsung to release Gear S2 classic 3G with GSMA Compliant eSIM

Introduction of standard-based eSIM technology helps to bring a consistence user experience Oslo – February 19, 2016 – Samsung Electronics Co., Ltd., today announced the Samsung Gear S2 classic 3G as the first device in the market to be equipped with an eSIM compliant to GSMA Consumer Remote SIM Provisioning (RSP) architecture.

Samsung gjør hjemmet enda smartere

Samsung gjør hjemmet enda smartere

EU Forum, Monaco – 12. Februar 2016 – Eu Forum går i disse dager av stabelen i Monaco. Her viser Samsung frem en rekke innovative produkter som slippes på det europeiske markedet i 2016. Blant annet vise Samsung frem den nye tablet TabPro S, det nye designet for Gear S2 Classic, og den smarte vaskemaskinen AddWash. Til felles har produktene at de tilrettelegger for en smart og aktiv livsstil.

Vis mer