Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

FOR FELLESSKAPET: Samsungs medarbeidere i Norden utfordres til å ta ansvar for både lokalsamfunnet, egen helse og klima gjennom det nye initiativet, Changemaker.

Samsung Electronics Nordic oppmuntrer medarbeidere til å ta samfunnsansvar

I dag lanseres Changemaker – et initiativ utviklet for at Samsungs medarbeidere i Norden skal kunne gjøre en forskjell i lokalsamfunnet, for egen helse og for klima. Målet er å engasjere alle ansatte i Norden i 2021. På globalt nivå har Samsungs medarbeidere tidligere bidratt med rundt 1 000 000 timer frivillig arbeid per år.

SAMSUNG PLUS: Tjenesten gir kunder direkte tilgang til nyheter, sport, underholdning og mer.

Samsung TV Plus lanseres nå i Norge

Samsung Electronics kunngjorde i dag utvidelsen av sin Samsung TV Plus-tjeneste. Tjenesten tilbyr gratis tilgang til en spennende og mangfoldig samling av gratis live on-demand-innhold, i tillegg til streaming-appene som Samsung Smart TV-kunder allerede har.

UTENDØRS UNDERHOLDNING: Samsung The Terrace blir tilgjengelig for salg i Norge i slutten av april.

Endelig lanseres Samsungs utendørs-TV The Terrace i Norge

Nå lanserer Samsung sin første utendørs-TV, The Terrace med tilhørende soundbar på det norske markedet. Med The Terrace utvider Samsung sin TV-portefølje innen livsstilsegmentet, og gjør at du nå kan oppleve QLED 4K bildekvalitet utendørs.

Nå slipper Samsung de nye modellene Galaxy A52, A52 5G og A72

Nå slipper Samsung de nye modellene Galaxy A52, A52 5G og A72

I dag lanserer Samsung Galaxy A52, A52 5G og A72 på det norske markedet. Den nye A-serien gjør ny og avansert teknologi tilgjengelig til en overkommelig pris. Blant funksjonene som kjennetegner mobilene i den nye A-serien er bedre kameraer og skjermer enn forgjengerne, vannavstøtende og lang batterilevetid

Samsung satser på TV-opplevelser for alle - Lanserer funksjoner som skal hjelpe syns- og hørselshemmede

Samsung satser på TV-opplevelser for alle - Lanserer funksjoner som skal hjelpe syns- og hørselshemmede

I takt med at mengden TV-innhold vokser, øker også underholdningstilbudet for TV-seere. Til tross for denne utviklingen er det fortsatt en utfordring for hørselshemmede, døve og blinde å få tilgang til grunnleggende TV-funksjoner, blant annet lydkontroll og skjerminnstillinger. Samsungs 2021 modeller vil derfor ved hjelp av ny teknologi, muliggjøre fantastiske TV-opplevelser for alle.

Vis mer