Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Samsung Galaxy Book4 får AI-assistenten Microsoft Copilot

Samsung Galaxy Book4 får AI-assistenten Microsoft Copilot

Microsofts AI-assistent Copilot blir nå tilgjengelig for Samsungs nye Galaxy Book4-serie. Funksjonene gjør det mulig å lese, forstå og skrive tekster samt søke opp informasjon i SMS-samtaler via flere ulike enheter.

Enklere 4K-redigering - med riktig lagring og bærbare SSD-er

Enklere 4K-redigering - med riktig lagring og bærbare SSD-er

For å optimere arbeidet ditt og skape bedre forhold for opptak, håndtering og redigering av 4K-materiale, utgjør økt lagring en stor forskjell. Samsungs lagringsekspert Jani Laaksonen oppsummerer de viktigste fordelene med bærbar lagrin,g og forklarer hvorfor en bærbar SSD kan være en 4K-kreatør sin beste venn.

Samsung TV Plus tilbyr nå nærmere 100 kanaler i Norge

Samsung TV Plus tilbyr nå nærmere 100 kanaler i Norge

Jungelen av betalte abonnementer for streaming av filmer og serier blir stadig dypere og mer kompleks, og i lys av dette har reklamefinansiert TV vokst frem. I takt med denne utviklingen har Samsung gått inn på innholdsmarkedet med lanseringen av Samsung TV Plus, som er tilgjengelig gratis på Samsungs Smart-TV-er – uten behov for ekstra abonnementer eller enheter.
Samsung TV Plus ble lansert i

Samsung S95C OLED 4K

Dette bør du tenke på når du kjøper TV – ifølge eksperten

Når vi nå går inn i det mørke halvåret – med kortere dager, kaldere vær og flere hjemmekvelder – er det mange som går og tenker på å kjøpe ny TV. Men med dagens store utvalg og avanserte alternativer, kan det være vanskelig å vite hva man skal se etter. Hva slags TV passer for deg og hva bør du tenke på? Samsungs TV-ekspert Knut-Eirik Bruvold-Rørnes veileder deg gjennom TV-jungelen.

Vis mer